Ірма Вітовська - про "Маленьких гігантів", сина і танцювальне минуле

Ірма Вітовська - про "Маленьких гігантів", сина і танцювальне минуле

Відома українська акторка Ірма Вітовська із тих, хто на сцені, у кадрі і поза ним щосекунди дарує позитивні емоції

Поділитися:

Смішна, цікава, розумна, гарна, модна. Відома українська акторка Ірма Вітовська із тих, хто на сцені, у кадрі і поза ним щосекунди дарує позитивні емоції. Так, і на майданчику "Маленьких гігантів" талановита артистка заряджала доброю енергетикою і учасників, і творців проекту. За надзвичайно короткий час вона стала для малюків близькою, як хрещена мати, і сама встигла прикипіти до них серцем.

Про знімання у першому українському дитячому талант-шоу Ірма Вітовська розповіла в інтерв'ю нашому сайту.

- Ірмо, з якими труднощами ви зіштовхнулися під час зйомок?

- Найскладніше зробити вибір, адже діти дуже вразливі. Для когось із них це, можливо, перший програш. Тому й непросто тут. А все решта -  дуже цікаво. Мені так подобається, що кожен вперто доводить -  він єдиний і неповторний.

- Яке з умінь наших учасників ви би хотіли опанувати?

- Я завжди вчуся тому, що мені потрібно на певному етапі. Якщо треба, то і на коня сідаєш, і стріляти вчишся… А цього року у мене запланована робота, де хотілося б станцювати степ. Тому його і було б добре опанувати. Ось така я – працюю над тим, що необхідно зараз. А на те, чого взагалі б хотілося, у мене немає часу.

- Бальники із Франківська надихнули вас на спогади про власний танцювальний досвід…

- Я п'ять років вчилася бальним танцям, але ненавиділа це все. Мене мама віддала на гурток, та кохання не склалося. А у цих діток усе навпаки. Мені ж хотілося займатися кінним спортом, кататися на лижах, потім мене захопив театр. Словом, танці танцювала, але мріяла про інше. Тому й на всіх фото з конкурсів у мене обличчя не дуже радісне.

- Чи дозволили б ви своєму синові Оресту взяти участь у "Маленьких гігантах"?

- Я ще не бачу в нього якогось яскраво вираженого таланту. Зараз він, правда, пантоміму показує. Грає. Але я не думаю, що це в нього вже система якась. Та й за віком він ще поки не готовий.

- А на зйомки ви його берете?

- Уже, може, буду брати, щоб він бачив цей світ. Бо інакше буде романтично про нього мріяти. А я хочу, щоб він аналізував дві сторони. Та й моя задача, власне, завжди показувати йому два боки, щоб він міг тверезо оцінити нашу роботу.

- Зйомки у шоу "Мій малюк зможе" якось допомогли вам під час роботи в "Маленьких гігантах"?

- У мене в принципі з дітьми дуже налагоджений контакт. Я ж, коли не вступила, працювала нянечкою у дитсадку.

- За що, гадаєте, вас так люблять малюки?

- Думаю, за те, що я надаюся до гри з ними і не спускаюся до них зверху. Діти ж надзвичайно відчувають нещирість і намагання сподобатися. Тому треба з ними говорити, як з дорослими. Не змінювати тембру, не сюсюкати. Вони ж абсолютно адекватно все сприймають, зчитують і бачать усі неправдочки.

- Вам легко вдається поєднувати своє театральне життя зі зйомками у телепроекті?

- У мене таке щастя: або все одразу, так, що я не сплю, живу на чотири фронти і забуваю, де я, що я, і вмикаюся тільки в роботі. Або два-три місяці не знаю, чим себе зайняти й просто граю свої вистави. Зараз перший випадок. Тож намагаюся встигати.

Нагадаємо, дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" стартує на "1+1" уже 11 жовтня о 21:00.

Офіційні сторінки проекту у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/malenkigiganty

https://vk.com/malenkigiganty