Історії хоробрих сердець, благодійний концерт Океану Ельзи та премʼєрні випуски “Мандруй Україною з Дмитром Комаровим”: що “1+1 Україна” покаже до Дня Незалежності

Прем'єри на 1+1 Україна на День незалежності: що дивитися

Телеканал “1+1 Україна” підготував прем’єри проєктів до Дня Незалежності.

Поділитися:

Традиційно українці знакові події та державні свята зустрічають у компанії телеканалу “1+1 Україна”. Тридцять другий День Незалежності не стане виключенням. Вдруге цей день пройде в умовах повномасштабної збройної агресії росії, коли Україні доводиться відстоювати свою свободу. Телеканал “1+1 Україна” підготував прем’єри проєктів із улюбленими ведучими, спецпроєкти про героїв нашого сьогодення, благодійні концерти та багато іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДо Дня Незалежності телеканал “1+1 Україна” покаже благодійний концерт гурту Океан Ельзи “Нам тут жити”

Концерт Океан Ельзи

23 серпня о 22:00 телеканал “1+1 Україна” покаже благодійний концерт гурту Океан Ельзи до Дня Незалежності України, який було відзнято в межах спільної кампанії “Нам тут жити” фонду компетентної допомоги армії “Повернись живим”, 1+1 media та Київстар.Телеглядачі зможуть побачити історії справжніх героїв, які боронять нашу державу від ворога та розміновують територію України після тимчасової окупації. Під час ефіру, який також буде доступний на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, телеглядачі зможуть почути хіти вільної України “Без бою”, “Місто Марії”, “Не йди”, “Човен” та багато інших. Крім цього, в межах трансляції здійснюватиметься збір коштів на придбання транспорту та необхідного обладнання для інженерно-саперних груп у складі сил підтримки ЗСУ.

Нам тут жити

Найкращі вихідні

23 серпня о 20:00 глядачі “1+1 Україна” побачать комедію “Найкращі вихідні”, яка стала однією з останніх довоєнних успішних кінотеатральних прем’єр та закохала у себе тисячі глядачів.

«Найкращі Вихідні» розповідають чотири різні історії людей, яких об’єднав Київ, любов і музика на фестивалі Atlas Weekend. Історії героїв випадково перетинаються між собою. Усі вони — геть різні, та їх об'єднує одне — плани, що йдуть шкереберть. Прем’єра стрічки зібрала повні зали у лютому 2022 року й отримала неймовірну кількість схвальних відгуків.

В головних ролях: Дар'я Петрожицька, Еліас Райхерт, Ганс Йорг Бертхольд, Ірма Вітовська, Максим Девізоров, Олександр Рудницький та інші українські актори. У стрічці прозвучить саундтрек від тренерів Голосу країни Артема Пивоварова, Юлії Саніної (The HARDKISS), а також Onuka, alyona alyona.

Виробник: FILM.UA та ТОВ «Твій найкращий фестиваль». Режисер-постановник — Владислав Климчук.

Найкращі вихідні

Спецпроєкт “Незалежність. Хоробрі серця”

Українці зустрічатимуть світанок Незалежності у компанії телеканалу «1+1 Україна». Спецпроєкт «1+1 Україна» під назвою “Незалежність. Хоробрі серця” триватиме в ефірі “Сніданку з 1+1” з 6:30 до 11:00. Ефір вестимуть з декількох знакових історичних локацій просто неба, які об’єднає Дніпро - символ потужної сили України.

Ведучими святкового ефіру стануть улюблені зірки “Сніданку з 1+1” та ТСН: Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Святослав Гринчук, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька

Святослав Гринчук

Протягом ефіру ведучі розкажуть історії справжніх героїв, які живуть серед нас – це воїни та цивільні, на чиїх плечах тримається наша Незалежність, вони здатні на неймовірні вчинки завдяки силі хоробрих сердець. Свої історії хоробрих сердець також представлять ведучий “Світу навиворіт” Дмитро Комаров та “Говорить вся країна” Олексій Суханов.

Не обійдеться і без музичних сюрпризів. На глядачів очікує обов’язкове виконання Гімну у незвичному музичному прочитанні, премʼєра дуету «Без обмежень» та Злати Огневич, новий хіт від мультиартиста MONATIK, учасниці “Голосу країни” Марти Липчей.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

неля єгор

Мандруй Україною з Дмитром Комаровим

24 серпня об 11:00 на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться довгоочікувана прем’єра 4 сезону проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим», знятого ще до 24 лютого 2022 року. Глядачі побачать одразу нових 9 випусків. У прем'єрному сезоні Дмитро Комаров покаже глядачам нові локації на мапі України та відкриє вже відомі маршрути з іншого ракурсу, розповівши про них у своєму авторському стилі. Це проєкт про туристичні місця в Україні, якими їх зафільмувала знімальна група ще в 2021 році. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»: скільки дітей передбачили мандрівнику карпатські мольфарки з Олександрою Кучеренко

Мандруй Україною з Дмитром Комаровим

Хазяїн

24 серпня о 20:00 телеканал “1+1 Україна” покаже прем’єру 4-серійного телефільму “Хазяїн” - легендарну українську класику на сучасний лад. Стрічка створена за мотивами однойменної соціальної комедії класика української літератури Івана Карпенка-Карого та представляє особливий погляд на вічний конфлікт – взаємостосунки батьків і дітей. У проєкті осмислюється тема боротьби за справедливість, загальнолюдські та особистісні моральні цінності.

Хазяїн

Після повернення додому з навчання у Гарварді донька Терентія Пузиря намагається зрозуміти методи роботи відомого і впливового батька і відкриває для себе багато неприємного. Вихована в любові та повазі до батьків, Соня не одразу наважується піти проти інтересів свого батька. Але врешті-решт вступає з ним у відверте протистояння та буде виборювати справедливість.

В серіалі зіграли легендарні українські актори Богдан Бенюк, Віктор Жданов, Ольга Сумська, а також Катерина Алексєєва, Ілля Пономаренко, Альберт Малик.

Хазяїн

Символ волі

Документальний проєкт “Символ волі”, премʼєра якого відбудеться 24 серпня о 23:40, побудований на ексклюзивному документальному матеріалі про залаштунки проєкту

“Тризуб Батьківщии” - заміни радянського герба на найвищому монументі в Європі “Батьківщина-мати”. Автори проєкту вперше на ТБ покажуть кадри з-за лаштунків, а також детально розкажуть про процес заміни символів минулого, кошти на який виділили приватні компанії та меценати, зварювання тризуба та його монтажу навіть під час негоди.

У "Символі Волі" глядачі зможуть почути ексклюзивні розповіді людей, які брали участь у історичних подіях - від альпіністів до робітників та директорів заводів.

Національна легенда України

25 серпня о 21:30 “1+1 Україна” покаже  церемонію нагородження «Національна легенда України» – відзнаку Глави держави, яка вшановує тих, хто з талантом і наполегливістю захищає незалежність та суверенітет України.

Великий музичний Вечірній Квартал

26 серпня о 19:30 відбудеться патріотична прем’єра від “Вечірнього кварталу”.Підтримка бойового духу українських військових – важлива місія для акторів Студії «Квартал 95» ще з 2014 року. Від початку повномасштабної війни гумористи разом з друзями-артистами дали вже понад 300 концертів для наших захисників та захисниць. Виїжджали близько до передової, виступали у військових частинах, на полігонах, у госпіталях, в деокупованих містах та селах - щоб подякувати справжнім героям та підтримати всіх українців.  У святковому благодійному концерті до Дня Незалежності України глядачі побачать відео з цих виступів та зворушливих зустрічей. Окрім того, в концерті гумористи будуть жартувати на актуальні теми, висміювати ворога, а відомі артисти виконають свої патріотичні хіти. Серед зіркових гостей «Великого музичного Кварталу» - Тіна Кароль, MONATIK, Наталя Могилевська, Злата Огнєвіч, SHUMEI, THE HARDKISS, Дмитро Pianoбой Шуров, TVORCHI, KAZKA, ROXOLANA, TAYANNA, Міша Крупін, KARTA SVITU.

Великий музичний Квартал

Зустрічайте День Незалежності України у компанії телеканалу “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

Новини по темі
"Мою дитину вбила ворожа ракета, але я хочу, щоб більше жодна дитина не загинула", — у "Сніданку з 1+1" пролунало звернення мами шестирічної жертви ракетного обстрілу в Чернігові до світових лідерів та було посаджено дерево пам'яті загиблої