1+1 привітає жінок з 8 Березня найгарячішими прем'єрами

1+1 привітає жінок з 8 Березня найгарячішими прем'єрами

До 8 Березня канал 1+1 влаштував святковий тиждень і дарує глядачкам справжній весняний настрій.

Поділитися:

До Міжнародного жіночого дня канал влаштував святковий тиждень і дарує своїм глядачкам тільки найпопулярніші фільми, найцікавіші програми та весняний настрій

У вівторок, 5 березня, глядачок 1+1 очікує "Спецвипуск "Кварталу-95": Про спорт і не тільки", в якому артисти "Студії Квартал-95" представлять найвеселіші скетчі про спорт, спортсменів і не тільки! Як завжди тільки гострі жарти на найактуальніші теми і найсмішніші сценки у виконанні Володимира Зеленського, Євгена Кошового, Олени Кравець, Дениса Манжосова, Олександра Пікалова та інших.

А ось в середу, 6 березня, на 1+1 очікується по-справжньому жіночий вечір. Почне вечірній показ фільм "Титанік" з Леонардо Ді Капріо і Кейт Уінслет. Фільм розповість про молодих закоханих Джека і Розу, які зустрічаються в першому і останньому плаванні "непотоплюваного" "Титаніка". Вони не могли знати, що шикарний лайнер зіткнеться з айсбергом в холодних водах Північної Атлантики, і їх пристрасна любов перетвориться на сутичку зі смертю...

А по закінченню картини глядачів чекає фільм з кращими піснями талановитої і всесвітньо відомої співачки Селін Діон - "Селін: Світ її очима". Саме Селін Діон виступила виконавицею саундтрека до "Титаніка" - My Heart Will Go On, який удостоївся премії "Оскар". Фільм розповість про життя відомої канадської співачки під час її туру Taking Chances. Музика Діон зазнала впливу різних жанрів: від року і ритм-н-блюзу до класики. Вона є найбільш успішною канадською виконавицею, другою співачкою в США за даними Nielsen SoundScan і єдиною співачкою, яка продала по мільйону копій двох синглів у Великобританії.

А ось 8 березня глядачок чекає день найкращого кіно. Вперше відбудеться телевізійна прем'єра чорно-білого фільму "Артист", який отримав премію "Оскар" як найкращий фільм і заслужив безліч похвал світових кінокритиків.

Від душі посміятися змусить "Вечірній Квартал до 8 Березня" - нова програма розважального шоу до Міжнародного жіночого дня. Вже традиційно "Квартал" по-своєму іронічно повідає про актуальні події в Україні. У святковому "Вечірньому Кварталі" будуть і жарти на політичну тему, і на тему соціального життя, а також про спорт, шоу-бізнес і багато іншого. Буде цікаво, гостро і смішно!

Новини по темі