Кармічні Місячні вузли в Овні та Терезах: три знаки зодіаку, життя яких кардинально зміниться

Кармічні вузли: три знаки зодіаку, життя яких кардинально зміниться
freepik.com

На життя яких трьох знаків зодіаку вплине зміна знаків кармічних вузлів?

Поділитися:

Місячні кармічні вузли змінили знаки: північний кармічний вузол Раху перейшов у знак Овна, а південний кармічний вузол Кету змінив знак на Терези. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кармічні вузли змінюють знаки 18 липня: що це означає та гороскоп для всіх знаків зодіаку від астролога

Овен

З 18 липня північний вузол Раху перебуватиме у вашому 1 домі. Цей період для вас стане доленосним. Він торкнеться вашого особистого розвитку, способу життя, стосунків з іншими людьми і зовнішнього вигляду. Ви більше займатиметеся собою, своїм самопочуттям, іміджем, зовнішністю і стосунками з іншими людьми. Кету переходить у 7 будинок гороскопа. Ви можете у цей період змінити статус, одружитись, знайти своє кохання. Або ж навпаки розлучитись. У вас може народитись дитина. 

Терези

З 18 липня по 25 січня 2025 північний місячний кармічний вузол Раху входить до 7 будинку гороскопа і вказуватиме на тему стосунків. 1,5 року фокус буде спрямований на стосунки. Доленосні знайомства, контракти, ведення бізнесу. Південний кармічний вузол Кету буде у нашому знаку Терези, в 1 будинку гороскопа. Він вказуватиме на те, що потрібно буде в житті поміняти, чого треба позбавитись, як стати кращими. Можливі зміни до невпізнанності (як у зовнішності, і духовно, психологічно). Через кармічні вузли розпочнуться затемнення у знаку Терези на найближчі півтора року.

Скорпіон

З 18 липня північний кармічний вузол Раху буде у 6 будиинку вашого гороскопа: будинку здоров'я та роботи. Нова посада, зміна роботи, кар'єра. Добре займатися своїм здоров'ям, налагоджувати харчування, обстежитись у найближчі 1,5 року. Фокус перейде зі стосунків на роботу і здоров’я. Південний кармічний вузол Кету йде з вашого знака Скорпіона, з 1 будинку гороскопа і зміщується в іншу сферу життя, до 12 будинку. У вас могло кардинально змінити оточення. Будуть доленосні події, погляд усередину себе. Тепер же постануть питання самопізнання, вивчення чогось таємничого, езотерики, астрології. Можлива ізоляція чи тривале перебування на островах, на самоті. 

Новини по темі