Ведучі шоу "Голос країни" Катерина Осадча та Юрій Горбунов опулікували зворушливі фото синів у День батька та вперше показали обличчя Данила

День батька 2022: Катерина Осадча та Юрій Горбунов показали зворушливі фото синів
Instagram/gorbunovyuriy

Українська телеведуча Катерина Осадча привітала з Днем батька Юрія Горбунова.

Поділитися:

Ведуча 1+1 Катерина Осадча привітала свого чоловіка, продюсера та ведучого Юрія Горбунова з Днем Батька. Разом пара виховує двох спільних синів: Івана та Данила. 

"Татко, любий наш татко! Ти найкращий тато в світі, ти щодня кажеш синам про те, як ти їх любиш, де б ти не був в цей час і це наймиліша традиція в світі. Ми тебе любимо і промовляємо це щохвилини, а ще неймовірно сумуємо, як довго не бачимося. Ти тато, що завжди дивиться з синами в один бік і розділяє з ними всі радощі і непорозуміння! Ми тебе любимо любимо любимо... тисячу разів скажемо це сьогодні і щодня. З Днем Тата!", — написала Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Данило вже робить перші кроки, а я все це бачу тільки по телефону", — Юрій Горбунов про розлуку із синами через війну

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katya Osadcha (@kosadcha)

Юрій Горбунов також виклав пост до Дня батька і вперше показав обличчя меншого сина Данила.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися у 2017 році. У шлюбі у них народилися двоє синів: Іван і Данило. Також у Катерини є син від першого шлюбу.

Нагадаємо, телеведуча створила телеграм-канал “Пошук зниклих”, який нині масштабувався у соціальний проєкт під назвою “Знайти своїх”. “ Знайти своїх” — це масштабний соціальний проєкт Катерини Осадчої, який допомагає українцям знайти близьких, з якими втратили зв’язок, через вторгнення рф на территорію України. Нещодавно телеведуча об'єднала зусилля з телеканалом 1+1, і відтепер щоранку у Сніданку з 1+1 можна побачити, кого українці шукають, та історії тих, кому вже пощастило знайти своїх рідних.

Для того, щоб подати заявку на пошук людини, потрібно написати у чат-бот @UKRescueBot, який можна знайти у “Закріплених повідомленнях” телеграм каналі “Пошук зниклих” за посиланням.

Коли дані про людину із потрібним прізвищем з’являтимуться у телеграм-каналі, ви отримаєте автоматичне повідомлення від бота. Якщо ви шукаєте людину у телеграм каналі, то скористайтеся пошуком не лише за прізвищем, а й за допомогою хештегів із назвою населеного пункту. Наприклад, #Буча, #Ірпінь, #Маріуполь. Також шукати рідних можна за списками, які команда проєкту формує самостійно на основі даних від волонтерів та ТРО та ін. Ці списки доступні за хештегами #списки, #евакуація. Якщо у вас є інформація про загублених людей, її можна надіслати на e-mail poshuk.war@gmail.com. Ця інформація буде оброблена та передана рідним. Остерігайтеся шахраїв, які можуть телефонувати та вимагати гроші за інформацію про ваших рідних!

Долучайтесь до народного пошуку, переглядайте оновлення стрічки у телеграм каналі “Пошук зниких", адже будь-яка інформація може стати корисною для пошуку загублених українців. Також шукайте проєкт “Знайти своїх” у Інстаграм

Нещодавно телеведуча оголосила про співпрацю проєкта “Знайти своїх” з Національною поліцією України та Національним інформаційним бюро, запущеним Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Співпраця має на меті зробити пошук зниклих українців ще більш ефективним. Нагадаємо, проєкт “Знайти своїх” займається пошуком виключно цивільних.  Національне інформаційне бюро створило гарячу лінію з номером телефону 1648, зателефонувати на яку можна повідомити інформацію про людину, яку шукаєте.

Новини по темі