«Не знаходжу собі місця»: Катерина Репяхова у сльозах розповіла про генетичний аналіз сина

Катерина Репяхова у сльозах розповіла про генетичний аналіз сина: фото
repyahovakate/Instagram

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розплакалася через результати генетичного аналізу сина

Поділитися:

Дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова вийшла на зв'язок із шанувальниками та не змогла стримати сліз, розповідаючи про результати генетичного аналізу їхнього сина Михайла.

Напередодні у сюжеті ЖВЛ Представляє в Сніданку з 1+1 повідомлялося, що Репяхова зробила сину генетичний аналіз, щоб знайти причину затримки мовного розвитку. Блогерка зазначила, що вона не змогла одразу отримати консультацію генетика, який мав розшифрувати результати аналізу.

Згодом вона звернулася до невролога, який прокоментував результати тесту. Після цього Репяхова на якийсь час зникла із соцмереж, і лише сьогодні вийшла на зв'язок із шанувальниками.

У сторіс в Instagram вона не змогла стримати сліз, розповідаючи про генетичний тест.

«Я не можу ніяк усвідомити результати генетичного тесту, хоча я не знаю, що усвідомлювати. Я досі в шоці з того, що професор Микитенко відмовив у двох словах… я не знаходжу собі місця», - зізналася Репяхова.

Катерина Репяхова
repyahovakate/Instagram

Вона також додала, що шкодує про те, що зробила синові генетичний тест:

«Я пошкодувала, що зробила той аналіз. Генетика це досить молода наука, і там багато неточностей. Може, станеться щось погане, а може й ні. Але навіщо мені знати, що може статися щось погане? Навіщо мені тримати це в голові?», - написала Репяхова.

Катерина Репяхова
repyahovakate/Instagram

Блогерка регулярно ділиться з фоловерами подробицями про те, як відбувається корекційна робота та обстеження її сина Михайла. Раніше вона також розкрила діагноз, який поставили хлопчику – йому діагностували затримку психомовного розвитку із сенсорними порушеннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Обов'язково заговорить»: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розкрила діагноз сина, через який у нього затримка мови

Новини по темі