«Обов'язково заговорить»: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розкрила діагноз сина, через який у нього затримка мови

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Дружина Віктора Павліка назвала діагноз 3-річного сина та натякнула на вагітність: фото
repyahovakate/Instagram

Дружина Віктора Павліка вперше назвала діагноз 3-річного сина та несподівано натякнула на вагітність

Поділитися:

Дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова розповіла про діагноз їхнього 3-річного сина Михайла, повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Репяхова повідомила, що лікарям нарешті вдалося встановити причину затримки мови у їхнього сина.

«У Михайла затримка психомовного розвитку із сенсорними порушеннями. У нього є сенсорні порушення, він у нас не катається ні на велосипеді, ні на самокаті, у нього синдром незграбної дитини. На МРТ вона побачила деякі моменти, які розшифрував лише єдиний лікар. Ми розшифровували МРТ шість разів, і в Ізраїлі не побачили деякі речі», - сказала вона.

Катерина Репяхова
repyahovakate/Instagram

Дружина Павліка додала, що затримка не пов'язана з генетичними відхиленнями. Як пояснили медики, причина полягає в тому, що під час вагітності Репяхова перехворіла на вірусну інфекцію.

«Вона каже, що це вказує на те, що я перехворіла, коли була вагітна, або ковид, або ще якась інфекція. Вона на 99% упевнена, що по генетиці все чисто.Вона не побачила жодних генетичних відхилень», - додала зіркова мама.

Вона зазначила, що впевнена в тому, що їхній син буде розмовляти найближчим часом.

«Міша — перспективна дитина, Мишко розмовлятиме 100%», - додала блогерка.

Крім того, напередодні у сторіс в Instagram Репяхова несподівано натякнула на вагітність. Вона поскаржилася, що останнім часом у неї спостерігаються нудота і сильне запаморочення та інтригуюче звернулася до шанувальників:

«Від чого зазвичай крутиться голова?», - звернулася вона до фоловерів.

Катерина Репяхова
repyahovakate/Instagram

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ти так любив Україну»: Віктор Павлік показав фото покійного сина та зворушив зверненням до нього

Новини по темі