«Везла себе у пологовий сама»: Катя Осадча опублікувала архівні кадри з молодшим сином і поділилася історією його появи на світ

Катя Осадча показала зворушливі фото з молодшим сином та розповіла, як у неї несподівано почалися пологи раніше терміну
kosadcha/Instagram

Катя Осадча замилувала зворушливими фото з молодшим сином та розповіла історію про те, як проходили пологи

Поділитися:

Ведуча 1+1 Україна Катя Осадча в день народження молодшого сина Данила поділилася серією знімків, зроблених під час його появи на світ.

Осадча зворушливо привітала сина з днем ​​народження та згадала, як проходили пологи. Вона повідомила, що мала народити Данила на початку вересня, однак у неї почалися пологи раніше запланованого терміну, що стало для неї несподіванкою.

«Історія про те, чому ніхто не вгадав дату народження і чому для мене це була найнесподіваніша подія», - поділилася вона.

Катя Осадчая
kosadcha/Instagram

Ведуча зізналася, що була змушена сама везти себе до пологового будинку, адже її чоловік Юрій Горбунов працював і не міг приєднатися до неї. Осадча також розповіла, що приїхала до пологового будинку із сином Іваном.

«І чому в пологовий я приїхала з Іваном? Бо Данило мав народитися на початку вересня, але це був мій план, а Данило мав свій. За день до пологів. Тоді я ще не знала, що це остання зйомка із животом. Вже наступного дня я везтиму себе до пологового сама за кермом, бо місто стоїть через репетицію параду, швидка невідомо, коли приїде, а майбутній тато двох синів працює на заході, на кораблі посеред Дніпра», - згадала зіркова мама.

Катя Осадчая
kosadcha/Instagram
Катя Осадчая
kosadcha/Instagram
Катя Осадчая
kosadcha/Instagram
Катя Осадчая
kosadcha/Instagram
Катя Осадчая
kosadcha/Instagram

Нагадаємо, у Осадчої троє дітей – старший син Ілля від минулих стосунків, а також молодші Іван та Данило, яких ведуча народила у шлюбі з Юрієм Горбуновим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жадан, Андрухович та інші українські автори: Катя Осадча назвала 6 книг, які варто прочитати

Новини по темі