«Яке це полегшення — завершити курс хіміотерапії»: Кейт Міддлтон розкрила подробиці лікування від раку і відверто розповіла про свій стан

Кейт Міддлтон опублікувала емоційне відео з родиною та розкрила подробиці лікування від раку
princeandprincessofwales/Instagram

Кейт Міддлтон опублікувала емоційне відео та повідомила, що завершила курс хіміотерапії

Поділитися:

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон повідомила, що завершила курс хіміотерапії та опублікувала емоційне відео, в якому відверто розповіла про свою боротьбу з раком, йдеться в сюжеті Сніданку з 1+1.

Відео, в якому також з'явилися чоловік Міддлтон, принц Вільям та троє їхніх дітей, було опубліковано на офіційній Instagram-сторінці королівської пари.

У зворушливому зверненні принцеса Уельська зазначила, що відчуває полегшання після курсу хіміотерапії.

«Оскільки літо добігає кінця, я не можу передати, яке це полегшення — нарешті завершити курс хіміотерапії», - зазначила вона.

Кейт Миддлтон
princeandprincessofwales/Instagram

Міддлтон підкреслила, що в період боротьби з онкологічним захворюванням повернулася до роздумів про те, що для неї є найважливішим у житті та зворушливо згадала підтримку та любов чоловіка.

«Останні дев'ять місяців були неймовірно важкими для нас, як сім'ї. Життя, яке ви знаєте, може змінитися в одну мить, і нам довелося шукати спосіб подолати бурхливі води і незвідану дорогу. Шлях раку складний, страшний і непередбачуваний для всіх, особливо для найближчих. Смиренність також ставить вас віч-на-віч зі своєю власною вразливістю, про яку ви ніколи раніше не замислювалися, і разом з цим дає новий погляд на все. Цей час насамперед нагадав Вільяму і мені про необхідність розмірковувати та бути вдячними за прості, але важливі речі в житті, які багато хто з нас часто сприймає як належне. За те, що просто любиш і люблять тебе», - зізналася Мідлтон.

Принцеса Уельська повідомила, що її шлях до повного одужання все ще не закінчено, але найближчим часом вона готова поступово повертатися до виконання своїх королівських обов'язків. Вона планує повернутися до легкої програми заходів на решту року, щоб зосередитися на повному одужанні.

«Тепер я зосереджена на тому, щоб робити все можливе, щоб не допустити повернення раку. Хоча я закінчила хіміотерапію, мій шлях до лікування та повного одужання довгий, і я повинна продовжувати приймати кожен день таким, який він є. Однак я з нетерпінням чекаю повернення на роботу та участі у кількох публічних заходах у найближчі місяці, коли зможу», — продовжує вона.

Кейт Миддлтон
princeandprincessofwales/Instagram

Міддлтон також висловила подяку за підтримку у цей непростий час.

«Незважаючи на все, що було раніше, я вступаю до цієї нової фази відновлення з оновленим почуттям надії та подяки за життя. Вільям і я дуже вдячні за підтримку, яку ми отримали, і знаходимо величезну силу від всіх тих, хто допомагає нам у цей час. Ми вдячні за доброту, емпатію та співчуття кожного. Всім тим, хто продовжує свій шлях боротьби з раком — я залишаюся з вами, пліч-о-пліч, рука об руку. З темряви може прийти світло, то нехай це світло сяє яскраво», - підсумувала вона.

Кейт Миддлтон
princeandprincessofwales/Instagram

Нагадаємо, у середині січня цього року Міддлтон перенесла планову операцію на черевній порожнині, за результатами якої лікарі виявили у неї злоякісну пухлину.

Більше актуальних та цікавих новин дивіться у Сніданку з 1+1, який виходить у будні з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разом з дітьми: Кейт Міддлтон вперше з'явилася на публіці з того часу, як стало відомо, що вона хвора на рак

Новини по темі