Керівник Big Brave Events 1+1 media Володимир Завадюк став новим героєм рубрики «Як ти тримаєшся?»

У відвертому бліц-інтерв'ю Володимир Завадюк розповів про те, якого контенту не вистачає українцям нині - 1+1

У відвертому бліц-інтерв'ю Володимир Завадюк розповів про те, якого контенту не вистачає українцям нині.

Поділитися:

У червні 1+1 media на своїх сторінках у соціальних мережах запустила нову рубрику «Як ти тримаєшся?», в межах якої працівники медіагрупи – зірки, продюсери, ведучі, менеджери та інші плюсівці, діляться власним досвідом життя в умовах повномасштабної війни, особистими трансформаціями та головними викликами, а також тим, наскільки важливо триматися разом та підтримувати одне одного у таких нелегкий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал «Я – Надія» номіновано на премію «Золота Дзиґа 2023»

Сьогодні, 4 липня, на офіційних сторінках в соцмережах 1+1 media вийшов новий епізод рубрики «Як ти тримаєшся?», героєм якого став керівник Big Brave Events 1+1 media — Володимир Завадюк.

У відвертому бліц-інтерв'ю Володимир розповів про те, якого контенту не вистачає українцям нині, поділився, як робота та регулярні заняття спортом допомагають йому справлятися з викликами часу. А також нагадав про важливість жити «тут і зараз», не відкладаючи життя на потім. Переглянути відео можна за посиланням

Нагадаємо, що першими героями рубрики стали ведучі «Сніданку з 1+1» – Єгор Гордєєв, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін, а також PR-менеджерка 1+1 media Тетяна Кашуба. У відвертій розмові плюсівці поділилися особистими змінами, які відбулися з ними за час повномасштабної війни, розповіли про свої місця сили та щоденні ритуали, які допомагають бути в тонусі та багато іншого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 media долучилася до міжнародної конференції Content Budapest

Зазначимо, що контент рубрики розміщується на офіційних сторінках у соцмережах групи 1+1 media та телеканалу 1+1, зокрема: YouTube 1+1 media, Instagram, Facebook та TikTok.
 

Новини по темі