Керівник розважальних проектів 1+1 Володимир Завадюк про кар’єру на телебаченні, кастинги та зіркові забаганки

Володимир Завадюк про кар’єру на телебаченні, кастинги та зіркові забаганки | 1+1

Дізнайся більше про зйомки своїх улюблених проектів.

Поділитися:

«Люди ідей про цінності» – внутрішній проект 1+1 media, в рамках якого ТОП-менеджери компанії відповідають на запитання співробітників, зібрані анонімно, коментують корпоративні цінності, розповідають про бачення місії групи та компетенції, які необхідні в реалізації проектів їхнього структурного підрозділу. Героєм нового епізоду став Володимир Завадюк, керівник управління Big Entertainment Shows 1+1 media. У розгорнутому інтерв’ю він відповів на компрометуючі запитання співробітників.

Зйомки відбулися «в серці» розважальних проектів – на знімальному майданчику 12-го павільйону.

Під час інтерв’ю Володимир розповів про власну кар’єру на телебаченні, відкрив таємниці щодо того, як відбувається відбір членів журі на розважальні проекти, хто з учасників шоу – його особисті фаворити та як потрапити на прямі ефіри. Крім цього, Володимир Завадюк підсумував успіх минулого сезону «Танців з зірками» та поділився цінностями, які є ключовими в роботі його колективу.

«Ми в управлінні Big Entertainment Shows за різноманіття, тому намагаємося допомагати нашим глядачам толерантніше ставитися до людей з інвалідністю, представників різних національностей, які беруть участь в наших проектах. Чому вони не можуть стати голосом країни та співати на цій сцені, поважаючи нашу мову і нашу пісню? Звісно, можуть. А також допомагаємо поважати гендерну рівність, ЛГБТ-комьюніті. Наприклад, минулого року в «Голосі країни» брала участь дівчина-трансгендер Зіанджа. І це стало вибухом не тільки для нас, а й для більшості країн, де виробляють цей формат. І коли ми відправили перший епізод форматникам, вони відповіли: «Це трансгендер? Справді?! Це дуже сміливо та відповідально. Круто, що ви сповідуєте такі сучасні речі». Тому я пишаюся цим. Наші шоу – постійний ризик», – прокоментував Володимир Завадюк.

Відео доступне за цим посиланням. Над проектом працювала команда промо-відділу 1+1: режисер – Роксолана Кравчук, продюсери – Олексій Вовк, Максим Лазун та Анна Калашнік.

Новини по темі