Хто святкує День ангела 20 травня: зворушливі привітання у прозі та картинках

20 травня: хто відзначає День ангела, значення імен та привітання.

Поділитися:

Іменини 20 травня за новим календарем відзначають Олександр, Олексій, Іван, Йосип, Микита, Тимофій.

Значення імен, які відзначають День ангела 20 травня

►Ім'я Олександр сягає корінням у давньогрецькі часи та означає "захисник". З ранніх років Олександр відрізняється сміливістю, силою та щирістю. В дорослому житті він стає впевненою в собі та цілеспрямованою людиною, яка чітко усвідомлює свої бажання та прагнення. Лідерські якості та вміння вести за собою людей роблять його справжнім авторитетом.

►Олексій означає захисник, що проявляється в рисах ще з малечку. Олексій товариський та завжди готовий допомогти. З роками стає впертим і наполегливим, не здаючись перед труднощами. Завдяки своїй працьовитості та цілеспрямованості він може досягати успіху.

►Іван у перекладі з давньогрецької — "Милість Божа". Він виважений та спокійний у дитинстві, а у доросломі віці обирає професії, які дозволяють працювати руками.

►Йосип —  "нехай Бог винагородить". Володар цього імені легко адаптується до змін. Він відрізняється активністю та рухливістю в дитинстві. З роками стає терплячим і посидючим, вміючи зосередитися на поставлених завданнях.

►Микита означає "переможець". У дитинстві він спокійний та обережний, не схильний до ризику. З роками стає радісним та активним, полюбляючи галасливі компанії.

►Тимофій перекладається з грецької мови, як "той, хто шанує Бога". Зростає слухняним і старанним на радість батькам. В дорослому житті стає вразливим, але водночас мудрим та розважливим. Тимофій любить спостерігати за іншими та вчитися на їхньому досвіді.

Іменини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іменини у травні 2024 за православним календарем за новим та старим стилями

Зворушливі привітання з Днем ангела у прозі

1. З Днем ангела! Щиро бажаю міцного здоров'я, невичерпної енергії, успіхів у всіх починаннях, щирої любові, вірних друзів та мирного неба над головою. Нехай ваш ангел-покровитель завжди буде поруч і оберігає від всіх негараздів.

2. В цей світлий день твого ангела-охоронця хочу побажати щастя, добра, радості, натхнення та нових звершень. Нехай кожен день твого життя буде наповнений позитивом, теплом та любов'ю. Бажаю завжди йти до своїх цілей, ніколи не здаватися і вірити в себе. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде надійним захисником.

3. Від щирого серця вітаю з Днем ангела! Бажаю міцного здоров'я, безмежного щастя, щирої любові, миру та благополуччя усій родині. Нехай ваш ангел-охоронець завжди буде поруч і допомагає йти праведним шляхом.

4. З іменинами! Нехай ваш небесний покровитель завжди оберігає від бід, дарує щастя, здоров'я, мир та спокій. Бажаю успіхів у всіх починаннях, щирої любові, вірних друзів, натхнення та здійснення мрій.

5. В цей день твого небесного покровителя хочу побажати міцного здоров'я, безмежного щастя, міцної любові та відданих друзів. Нехай твій ангел-охоронець завжди допомагає ухвалювати правильні рішення та надихає на нові звершення.

Вітання з іменинами у картинках

Привітання

Привітання

Іменини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Весняний календар іменин: власники якого імені святкують День Ангела найчастіше
Посівний календар на травень 2024: сприятливі дні місячного календаря садових робіт
Місячний календар на травень 2024: сприятливі та несприятливі дні для справ

Новини по темі