Хто відзначає День ангела 18 травня: привітання з іменинами у віршах, прозі та картинках

Кого вітати з Днем Ангела 18 травня, і як назвати дитину цього дня.

Поділитися:

Сьогодні, 18 травня, імени святкують володарі таких імен: Андрій, Богдан, Василь, Давид, Денис, Іраклій, Макар, Михайло,  Петро, Павло, Петро, Семен, Федот, Юлія, Юліан, Олександра, Клавдія, Христина, Матрона, Фаїна.

Значення імен, які відзначають іменини 18 травня

Андрій — має грецьке коріння, означає "мужній". У дитинстві активний і непосидючий. У дорослому віці проявляє непередбачуваність та імпульсивність.

Богдан — слов'янського походження, означає "даний Богом". У дитинстві примхливий і схильний до істерик. У дорослому віці стає успішним у своїх справах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іменини у травні 2024 за православним календарем за новим та старим стилями

Василь — давньогрецьке ім'я, перекладається як "цар". У дитинстві спокійний і тихий. У дорослому віці товариський і легко знаходить спільну мову з оточуючими.

Давид — в перекладі з івриту "улюбленець". У дитинстві веселий і впевнений у собі. У дорослому віці стає сміливим та наполегливим, завжди йде до мети.

Денис — давньогрецького походження, означає "присвячений Діонісу". У дитинстві привітний і товариський. У дорослому віці схильний до аналітичної роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли магнітні бурі у травні 2024: небезпечні для самопочуття дні

Іраклій — давньогрецьке коріння, означає "слава Гери". У дитинстві енергійний і активний. У дорослому віці впертий, цілеспрямований та напористий.

Лев — має грецьке походження, означає "цар звірів". У дитинстві сміливий і непокірний. У дорослому віці гостро відчуває несправедливість і прагне з нею боротися.

Макар — походить від давньогрецького слова "блаженний". У дитинстві невпевнений у собі, сильно залежить від думки інших. У дорослому віці доброзичливий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сприятливі дні травня для кар'єри, кохання та творчості: розкрийте свій потенціал на 100%

Павло — прийшло з Візантії, означає "молодший". У дитинстві ввічливий і спокійний. У дорослому віці стає щирим, комунікабельним і працьовитим.

Петро — давньогрецьке ім'я, означає "скеля". У дитинстві прямолінійний і запальний. У дорослому віці часто закохується, вибирає доглянутих та ефектних жінок.

Юліан — латинське ім'я, означає "з роду Юліїв". У дитинстві врівноважений і прагне бути першим. У дорослому віці робить усе можливе для досягнення успіху.

Олександра — грецьке коріння, перекладається як "захисниця". У дитинстві має твердий характер. У дорослому віці стає справедливою, хоча і дещо довірливою.

Клавдія — походить з латинської мови, означає "кульгавий". У дитинстві комунікабельна і активна. У дорослому віці стає загадковою і привабливою.

Христина — з грецької "християнка". У дитинстві життєрадісна і слухняна. У дорослому віці спостережлива, наполеглива, з твердим характером.

Матрона — походить зі Стародавнього Риму, означає "мати сімейства". У дитинстві спокійна і терпляча. У дорослому віці пунктуальна і раціональна.

Фаїна — грецьке ім'я, означає "блискуча". У дитинстві енергійна і активна. У дорослому віці миролюбна і чуттєва.

Юлія — з грецького означає "кучерява". У дитинстві товариська і ніжна. У дорослому віці завжди рада прийняти гостей, добре готує і любить займатися домашніми справами.

День ангела: привітання у віршах, прозі та листівках

►Хай Ангел-Хранитель вночі
Запалить тобі три свічі...
Перша свіча – за любов:
Даруй її знов і знов.
Друга – за доброту,
правду і прямоту...
Третя свіча – оберіг
Від всіх негараздів і лих

►Вітаю з Днем ангела! Бажаю, щоб твій ангел-охоронець завжди був поруч, захищаючи від негараздів і направляючи на правильний шлях. Нехай у твоєму житті завжди буде місце для радості, щастя і натхнення. Бажаю тобі міцного здоров'я, успіхів у всіх починаннях і щирої любові. Нехай кожен день приносить нові можливості і приємні сюрпризи. Будь завжди таким же добрим, мудрим і цілеспрямованим. Зі святом!

Іменини

Іменини

Новини по темі