Кіану Рівза не впізнати у новому дивакуватому образі (фото)

Кіану Рівза таким ще не бачили: Дивакуватий образ актора розвеселив мережу (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Ніколи не знаєш, що ще він утне.

Поділитися:

Голлівудський красень Кіану Рівз здивував шанувальників нетиповим для нього образом. Так, актора помітили з величезною пухнастою бородою, поголеними скронями та у кучерявій перуці. У такому вигляді він з’явився на знімальному майданчику стрічки Bill & Ted Face the Music, що вийде у прокат 2020 року. Чудовим доповненням до цього луку стала закочена до грудей футболка. Достеменно не відомо, так було треба, чи акторові просто стало спекотно.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Just Jared (@justjared)

Bill & Ted Face the Music – фантастична комедія. Це третій фільм із франшизи Bill & Ted, що розповідає історію двох друзів, які хотіли створити власний рок-гурт, а натомість поклали початок утопічній спільноті майбутнього. Комічний сюжет розповідає про подорожі в часі та драматичні перипетії життя амбітних музикантів.  

Варто зазначити, що цей екстравагантний образ – не єдине, чим за останній час дивував нас Рівз. Нещодавно, вперше за багато років, 54-річний актор з’явився на публіці з дівчиною.

Непередбачуваності Кіану немає меж. Як він шокував одну зі своїх шанувальниць, дізнавайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також: Голлівудський красень Кіану Рівз викликав фурор першою за тривалий час фотосесією

Новини по темі