«Кінематограф — це індустрія, яка відображає стан суспільства», — Горбунов про власні проєкти, хейт та велику війну

На Київстар ТБ вийшов новий випуск проєкту  «Про кіно для ТеБе» з ведучим 1+1 Україна, продюсером та актором Юрієм Горбуновим.

Поділитися:

Третій випуск проєкту, в якому зірки українського кінематографа й телебачення діляться професійним досвідом, відкривають залаштунки своєї професії та розповідають речі, які зазвичай залишаються за кадром, вже у вільному доступі на Київстар ТБ. Цього разу його гостем став ведучий 1+1 Україна, продюсер та актор Юрій Горбунов.

рабчун та горбунов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі “1+1 Україна” Юрій Горбунов та Катерина Осадча поділилися улюбленими моментами 2023 року за лаштунками проєкту “Різдво. Ти не один” (ексклюзив)

У випуску Горбунов розповів, у чому секрет шаленої популярності всіх частин «Скаженого весілля» та серіалу «Скажені сусіди». Підтвердженням цього є беззаперечний факт, що серіал «Скажені сусіди» очолив ТОП найпопулярніших українських серіалів на Київстар ТБ у 2023 році за кількістю переглядів.

«Він виріс на основі трьох фільмів «Скажене весілля». Коли ми зрозуміли, що цей всесвіт улюблених персонажів повинен жити далі, але в повному метрі треба було дати йому паузу, тому що все одно має бути якась логіка в розвитку стосунків цих персонажів, то в серіалі вони абсолютно сміливо можуть далі жити, мати ті проблеми, з якими вони борються, виходити з тих ситуацій, в які вони потрапляють. І навіть, якщо трошки забігати наперед, то фантазії наших авторів вистачить ще, як мінімум, на 5 сезонів «Скажених сусідів». Тому справа тепер в тому, наскільки глядачі тепер це будуть активно дивитися, наскільки вони готові це сприймати, тому що гумор — це специфічна тема, хоча така, яку всі люблять і чекають, але іноді можуть сказати, що «не на часі», — розповів Юрій Горбунов.

Разом із ведучим проєкту Володимиром Рабчуном вони поговорили про тренди в українському кінематографі та чому українському глядачеві зараз потрібна комедія.

«Людям потрібна комедія, як та рятівна пігулка для врівноваження власної свідомості», — зауважив Юрій Горбунов.

Також він розповів, у чому полягає робота кінопродюсера та порадив, що робити кінематографістам-початківцям зараз.

«У продюсера звичайно є задача №1 — це знайти кошти. Але не тільки кошти треба знайти, треба знайти команду однодумців і команду тих людей, які повірять в те, що ти робиш, тому що талант продюсера полягає в тому, що ти повинен переконати людей в своїй ідеї, а самої ідеї ще немає. Це не продукт, який ти приніс. Це не планшет і не смартфон. Ти розповідаєш про те, що ще не існує», — розказав Юрій Горбунов.

Володимир Рабчун та Юрій Горбунов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча та Юрій Горбунов поділилися сімейними фото із сином Іваном на "Голосі країни-13"

Нагадаємо, у попередніх епізодах ведучий Володимир Рабчун спілкувався з командою 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером  Володимиром Завадюком, а також із продюсером 1+1 media, автором і ведучим проєкту «Реальна історія» Акімом Галімовим.

Проєкт «Про кіно для ТеБе» доступний для перегляду без додаткової плати на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ за умови попередньої авторизації. Щоб авторизуватися на платформі, потрібно ввести номер свого мобільного телефону, на який прийде sms із кодом. Також віднедавна випуски можна переглядати на YouTube-каналі телеканалу 1+1 Україна.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу.

Новини по темі