Ведучі “1+1 Україна” Юрій Горбунов та Катерина Осадча поділилися улюбленими моментами 2023 року за лаштунками проєкту “Різдво. Ти не один” (ексклюзив)

Юрій Горбунов та Катерина Осадча назвали найкращі моменти 2023

За лаштунками “Різдво. Ти не один” ведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча назвали улюблений спогад 2023 року.

Поділитися:

Щороку найважливіші свята українці завжди зустрічають у компанії “1+1 Україна”. Цьогорічний Святвечір не стане виключенням, і 24 грудня о 21:00 на телеканалах “1+1 Україна”, ТЕТ та Київстар ТБ на глядачів чекає особлива прем’єра проєкту  "Різдво. Ти не один”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дідух заввишки 6 метрів, вертеп від ведучих “Сніданку з 1+1” та сучасна коляда: чим дивуватиме святковий проєкт “Різдво. Ти не один”

Цього року непереможне світло Різдва засяє у Софії Київській, а першу різдвяну зірку запалять найвідоміші українські артисти, ведучі та герої нового часу. Серед них — телеведучі “1+1 Україна” Юрій Горбунов та Катерина Осадча. За лаштунками зйомок проєкту зіркове подружжя поділилося найяскравішими моментами 2023 року ексклюзивно для сайту 1+1.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Що у 2023-му найбільше запам’яталося?

Катерина: Найяскравішою була цьогорічна весна. Вона видалася такою квітучою та гарною всупереч усьому мороку зими. Ніби природа сама боролася із зовнішніми факторами, і попри всі негаразди було казково. Щодо мого професійного життя, чудовим моментом став запуск власного благодійного фонду “Фундація Катерини Осадчої“. Ми розширили наші можливості та напрямки — тепер більше допомагаємо родинам та дітям, які залишилися без батьків.

“Теплі спогади пов’язані з нашими сімейними вилазками”. 

Юрій: Для мене таким став увесь період літа. І на фронті було оптимістично, і діти поруч — так тепло і затишно. 

“Мав відчуття, що вже більша частина шляху війни вже позаду”.

Юрій Горбунов

Зазначимо, “Різдво. Ти не один” має благодійну місію. У межах проєкту збиратимуть кошти на допомогу діткам-вихованцям «Школи супергероїв», які потребують належного обладнання та умов для навчання. 

Не пропустіть святковий проєкт “Різдво. Ти не один” 24 грудня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”, ТЕТ та Київстар ТБ.