Кирило Буданов розповів Наталії Мосейчук про ставлення до контрнаступу та перенесення війни на територію росії

Кирило Буданов у "Мосейчук+": про контрнаступ та перенесення війни на територію росії

Цього разу героєм випуску "Мосейчук+" став начальник ГУР МО України Кирило Буданов. 

Поділитися:

Сьогодні, 1 вересня, на телеканалі "1+1 Україна" вийшов новий випуск авторської програми Наталії Мосейчук — "Мосейчук+". У новому проєкті на глядачів чекають відверті історії про українців - людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. Цього разу героєм випуску став начальник ГУР МО України Кирило Буданов. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча «1+1 Україна» Наталія Мосейчук взяла ексклюзивне інтерв’ю у Володимира Зеленського

Про концепцію ГУР на післявоєнний період

"Це будуть нові виклики та нові ризики. Перш за все ми маємо розуміти, що після перемоги України в якомусь видозміненому вигляді росія залишиться поруч з нами. Вірогідніше за все, через певний час з'являться реваншистькі настрої там. Це нормальний кругообіг в історії. З росією буде пов'язано ще багато роботи. Окрім того, в світі нам завжди знайдеться, чим зайнятися. Це боротьба зі світовим тероризмом, проявами насильства, рятуванням наших громадян тощо. Та й в принципі впливом України в світі".

У якій точці війни Україна знаходиться зараз

"Ми наближаємось. Так, є певні уповільнення. Інколи вони з суб'єктивних причин, іноді — з об'єктивних. Це нормально. Ми рухаємось вперед. І навіть те, що кажуть "повільний наступ", то дивіться в саме формулювання. Ви ж самі кажете: повільний, але наступ. Це ж не повільне відповзання назад".

Про можливість переговорів

"Я утримаюсь від прямої відповіді. Єдине, що я прокоментую: говорити з відкритими вбивцями немає сенсу, тому що все, чого вони прагнуть, це тебе вбити". 

Про перенесення війни на територію росії

"Ми не працюємо такими методами, якими працює російська федерація. Тому порівнювати нас абсолютно неправильно. Війна має бути перенесена на іншу територію, якою є росія, та інші території, де знаходиться її вплив, щоб розтягнути і скувати".

Дивіться новий випуск "Мосейчук+" з Кирилом Будановим.

Новини по темі