З Днем молоді 2021: прикольні привітання від батьків та друзів

День молоді 2021: привітання зі святом від батьків та друзів
Pexels/Leah Kelley

27 червня свято усіх юних серцем – День молоді в Україні.

Поділитися:

День Молоді – свято, що в Україні щорічно відзначається в останню неділю червня – якраз в той сезон, коли молодь складає всі екзамени та відпочиває до вересня. Його вважають днем активних молодих людей, які мріють змінити країну на краще. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке сьогодні свято — 27 червня: День молоді та Єлісея Гречкосія (традиції та прикмети дня)

Мета свята – нагадати людству про важливість молоді та можливості молодих людей змінити світ та розв’язувати проблеми різних масштабів. 

З Днем молоді: картинки

«Молоддю» ООН вважає людей з 15 до 24 років, проте в нашій країні це поняття ширше ­– від 14 до 35. Як привітати подругу з Днем молоді? Які привітання для молоді від їх батьків? Читайте далі!

З Днем молоді: картинки

Привітання з Днем молоді від батьків

• Любі наші діти! Вітаємо вас з таким веселим святом! Молодість – це саме той період, коли перед тобою відкриті всі двері – залишається лиш зайти в потрібну. Бажаємо зайти саме в ті двері, які не тільки призведуть до життєвого успіху, а й до того, до чого лежить душа. Ми віримо в вас! Від вас залежить наше майбутнє, майбутнє нашої країни.

З днем молоді картинкиВітання з Днем молоді прикольні

• Бажаємо, щоб у вас завжди було так багато енергії! З найактивнішим святом вас, любі діти! Проведіть цей час із задоволенням!

Універсальне привітання з Днем молоді

• Молодість – це цеглина дорослого життя. Бажаємо побудувати його успішним та щаливим! 

День молоді картинкиЗ Днем молоді: приколи

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Конституції України 2021: дата, історія та привітання

• Дівчата та хлопці, вітаємо! День молоді – той самий привід зустрітися та гарно провести час. Здоров’я вам та гарного настрою!

Привітання з Днем молоді для друга/подруги

• Люба моя подруго! Настав час класно провести час. Сьогодні наш день – День молоді. Бажаю тобі насичених студентських років та вічної посмішки!

день молоді прикольні картинкиВітання з Днем молоді прикольні

• Друже! Нехай тобі завжди буде важко в кишенях, натомість легко по життю! З Днем молоді! Зі святом енергії! Нехай збуваються всі твої мрії та досягаються всі цілі!

Новини по темі