Коли Повний місяць у липні 2023: точна дата та час за місячним календарем

Місячний календар липень 2023 | Коли Повний місяць в липні 2023 — 1+1
freepik.com

Коли буде Повня у липні 2023?

Поділитися:

Вже на початку липня 2023 на нас очікуватиме Повня за місячним календарем. Яку енергетику нам принесе цей Повний місяць, що можна та що не можна робити у цей день? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖРетроградний Сатурн 2023: гороскоп для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл

Коли Повня у липні 2023

Повня у липні 2023 року настане 3 липня о 13:41 за Києвом. Повний місяць 3 липня буде у знаку Козерога за західною астрологією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на липень 2023: сприятливі та несприятливі дні для справ

Повня 3 липня 2023 року: що можна робити

В Повний місяць є багато сприятливих дій, які ви можете робити:

  • Практикуйте медитацію. Повний місяць вважається часом спокою і розглядається як сприятливий для медитації та саморозвитку. Спробуйте провести кілька хвилин у тиші, фокусуючись на своєму диханні та заспокоюючи розум.
  • Здійснюйте ритуали. У багатьох культурах повний місяць вважається часом для різних ритуалів та церемоній. Наприклад, ви можете здійснити ритуал паління свічок або провести молитву.
  • Записуйте свої мрії та наміри. Повний місяць вважається часом, коли енергія є особливо потужною. Запишіть свої мрії та наміри на цей період, що бажаєте здійснити, та використовуйте цей час, щоб підсилити свої наміри.
  • Проведіть час з близькими. Використовуйте повний місяць як нагоду для з’єднання з родиною та друзями. Влаштуйте вечерю під місячним світлом або вийдіть на прогулянку разом.

Повня у липні 2023 року: що не можна робити

Робити нові посіви або садити рослини. В деяких культурах вірять, що робити це в повний місяць може спричинити погане зростання рослин або знизити врожай.

Закладати фундаменти або будувати нові будівлі. Відповідно до певних вірувань, будівництво в повний місяць може призвести до незадовільної якості будівлі або принести нещастя.

Планувати складні операції або процедури. Деякі люди вважають, що на повний місяць кров може густішати, що може вплинути на заживлення після операцій або процедур.

Варто зауважити, що ці обмеження базуються на віруваннях і традиціях, і вони можуть варіюватися в різних культурах та релігіях.

Як реанімувати рослини в горщиках, дивіться поради:

Новини по темі