"Коли закінчиться цей жах в Україні": новий прогноз про завершення війни від відомої астрологині

Коли закінчиться війна: прогноз від астролога

Астрологічний прогноз від Анжели Перл щодо війни в Україні.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл на своєму каналі в You Tube записала вже другий свій прогноз стосовно ситуації в Україні та дала відповіді на питання, які найбільше хвилюють українців: коли закінчиться війна та увесь той жах, що відбувається:

"Це чергове відео про прогноз по війні в Україні. Про цю страшну війну, де зараз гинуть тисячі мирних жителів, яку розв'язав путін. Що я помітила і що я хочу сказати: ваше питання, коли це закінчиться. Немає такої дати в мене, що ось, сьогодні закінчили і все... Начебто, знаєте: ще щось, ще щось. Ось кілька дат є. Але я зараз хочу ось про що сказати. У моїй голові постійно звучить: до літа, до літа. Я навіть сон бачила, що я приїжджаю в Україну влітку. Літо, черешні, сонце світить і я босоніж ходжу, як удома, в Україні".

Щодо термінів завершення війни, астролог розповіла наступне:

"Що я помітила і що я хочу сказати. У квітні буде у нас з'єднання, яке відповідає за мир: Юпітер і Нептун. І щоразу, коли закінчується війна, вони з'єднуються. На з'єднанні Юпітера та Нептуна. Це з'єднання було у 1919 році, коли закінчилася Перша світова війна. З'єднання цих планет (вони обидві — повільні планети: цикл Юпітера 12 років, Нептуна ще більше.) У 1945 році було з'єднання Юпітера і Нептуна, коли закінчилася Друга світова війна. І зараз таке саме з'єднання Юпітера з Нептуном буде у квітні. Точне сполучення 12 квітня. Тож уже у квітні буде зрозуміло, що все, що війна не може продовжуватися і що перемога буде за Україною. Україна не може не перемогти. Це просто на всіх гороскопах, на всіх картах видно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на квітень 2022 для всіх знаків зодіаку: прогноз від астрологині, що передбачила війну

Анжела Перл однак зазначила, що на самому початку квітня буде досить складно:

"Перший тиждень квітня - там з'єднання складних планет. Там у нас Марс із Сатурном з'єднуються. Марс - це планета війни. Тому я думаю, що буде чергова ескалація, черговий спалах бойових дій. Точне з'єднання там 5-6 квітня. Але коли планети з'єднуються , їхня дія відчутна до і після цих дат. На першому тижні квітня, на мою думку, може бути черговий наступ російських військ або чергова ескалація. Там Сатурн, планета поневірянь та важких подій продовжує йти Місяцем у гороскопі України. І вона, на жаль, три рази там проходить по Місяцю до кінця року. Це не означає, що війна буде до кінця року, але можуть бути якісь локальні моменти, пов'язані з війною.

Так от, це поєднання Сатурна, пов'язане з війною, воно буквально з 1 до 26 квітня. Тобто весь квітень може бути ще бойовим, військовим, з боями. Але він буде переломним. Вже в середині березня стало зрозуміло, що захоплення України неможливе. Що російська армія програє. Це стало ясно обом сторонам і всім нам. А ось у квітні, коли буде з'єднання Юпітера з Нептуном, буде зрозуміло, що все, війна закінчується. Але при цьому тут ще можуть бути сильні битви.

Про те, які ще ризики та бойові дії очікують на Україну, Анжела припустила:

"Сатурн по Місяцю проходить з 1 по 26 квітня, але він ще двічі проходитиме по Місяцю України: вдруге він розвертається 4 червня і проходитиме ще раз в останні дні липня – на початку серпня і до середини серпня. У серпні також очікується чергова хвиля... Я не знаю, що це... Можливо, вибиватимемо залишки армії. Що намагатиметься робити російська армія? Захопити, зробити коридор у Крим та утримати його. І з цього боку, я так гадаю, будуть бої. Мабуть, у серпні щось буде ще.

Третя фаза, заключна фаза Сатурна буде вже восени: 23 жовтня Сатурн розвертається, і втретє він уже проходить Місяцем України у грудні. Я не знаю, що буде наприкінці року. Велика ймовірність, що війна закінчиться раніше, скоро й не триватиме до кінця року. Якесь ще останнє проходження перед новим роком виходить».

Анжела Перл прокоментувала побоювання щодо застосування ядерної зброї:

«Ядерного удару, на мою думку, не буде, бо за ядерну війну, за ядерні удари відповідає Плутон. А Плутон починає у нас зараз гальмувати, і він зупиняється повністю 29 квітня і буде в ретроградному русі до 8 жовтня. На півроку він завмирає, зупиняється. Коли планета ретроградна, вона ближча до Землі і може тиснути. Взагалі Плутон – планети тиску. Можуть бути залякування. Але те, що це станеться, – я не думаю, що буде ядерний удар».

Анжела Перл також розповіла, чи можливе використання хімічної та біологічної зброї:

«За хімічну та біологічну зброю у нас відповідає Нептун. І Нептун зараз сильний, і він йде вперед. Я думаю, що будуть якісь спроби застосування, на жаль. Незважаючи на те, що Юпітер і Нептун – планети завершення війни, при цьому кожна планета має позитивні та негативні сторони. Негативні сторони Нептуна, на жаль, хімія та біологія, що може спрацювати як застосування цієї зброї. Тут треба бути обережними чи готовими до цього».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на квітень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Астролог розповіла про майбутні затемнення, які чекають на нас вже незабаром:

«У нас йдуть затемнення. У знаку Тельця особливо, це знак України. Там буде затемнення у гороскопі України у точці досягнень, цілей, репутації. Там буде місячне затемнення 16 травня. Воно може демонструвати перемогу над агресором. Репутація в України зараз: увесь світ аплодує та захоплюється. Так об'єднатися, так зібратися, так протистояти ворогові та захищати свою батьківщину – це залишиться у підручниках, в історії. Я вірю в перемогу, я не маю сумніву ні грама. Затемнення іноді у нас програються не день у день, не точно 16 травня. Вони можуть програватися трохи раніше, і трохи пізніше. Навіть на місяць раніше чи на місяць пізніше. Але це у  найближчі місяці. Це у нас квітень-травень. Я не думаю, що в такій фазі, як зараз проходить війна, вона триватиме до кінця року».

Анжела застерегла ще про один момент:

«Нептун у нас відповідає за обман, дезінформацію. Цього буде дуже багато і вже є. І пропаганди, особливо на російській стороні, на телебаченні. Марс у нас відповідає за війну, і 30 жовтня він повертається у зворотний рух. Це завжди означає "знову". Марс буде в поганому аспекті до планет миру, Юпітера і Нептуна. Може бути знову агресія, якийсь конфлікт чи фінальна точка, яка буде агресивною наприкінці року. 12 січня 2023 Марс ровернеться і піде з горизонту. Найближчі кілька місяців складні, але вже йде до завершення. Ми це вже побачимо. На нас чекають моменти воєнних дій ще цього року, але це буде видно до кінця року».

Новини по темі