Колишня дівчина Леонардо Ді Капріо зізналася, чому з ним розійшлася

Жизель Бюндхен прокоментувала стосунки з Леонардо Ді Капріо
gettyimages.com

Відома модель Жизель Бюндхен про стосунки з актором-красенем.

Поділитися:

Роман однієї з найдорожчих супермоделей світу Жизель Бюндхен та відомого актора Леонардо Ді Капріо тривав близько шести років - з 1999 до 2005-го. Це була одна з найулюбленіших пар Голлівуду, що не один раз оголошувала про свій розрив.

Однак у 2005-ому це сталося остаточно, за наміром Жизель. Як з'ясувалося, модель не відчувала належної підтримки від коханого у кризових ситуаціях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкута дівчина Леонардо Ді Капріо спокушає формами у новій фотосесії

У своїй відвертій книзі «Уроки: Мій шлях до вагомого життя» модель розповіла, як пережила розрив з актором. Виявляється, тоді Жизель переживала серйозну депресію:

«Я не відчувала, що можу поділитися цим з кимось, розповісти про свої атаки. Я придушувала їх, і чим сильніше я це робила, тим сильнішими вони ставали. Я курила сигарети, випивала пляшку вина в день і чотири мокка фрапучіно, але одного разу вирішила відмовитися від усього, що будь-яким чином завдає мені болю».

@gisele

Відомо, що супермодель навіть намагалася покінчити життя самогубством, впавши з балкону.

«Я більше не приховувала свої почуття, і почала звертати увагу на речі, яких раніше хотіла не помічати. Чи була я самотньою, коли глибоко досліджувала свою душу, а він (Лео) залишався спокійним? Зрештою, на жаль, відповідь - так.

Але всі, хто трапляються нам на шляху - наші вчителі, вони приходять в наше життя, щоб сказати нам щось про нас. І я думаю, він був учителем. Поважаю його за все, що він зробив для мене», - коментує свої стосунки з Леонардо Жизель. 

gettyimages.com

Зауважмо, що через два роки після болісного розриву з Ді Капріо Бюндхен вийшла заміж за футболіста Тома Бреді. Нині вони щасливі та виховують двох дітей. 

@gisele

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леонардо Ді Капріо заскочили у компанії відомої українки

Новини по темі