Команда 1+1 медіа підкорила гору Піп Іван, щоб привітати Україну з Днем народження

Команда 1+1 медіа підкорила гору Піп Іван

Напередодні 27-го Дня народження України, команда 1+1 медіа організувала сходження на одну з найскладніших і найвищих гір України – піп Іван Чорногірський (2022 м).

Поділитися:

Подолавши 14 км шляху, 12 колег медіахолдингу піднялись на вершину, де записали відеопривітання в рамках патріотичного флешмобу ТСН.ua #МояСлаваУкраїні та заспівали гімн України. 

Сходження тривало близько 9 годин і відбулось завдяки найсміливішому внутрішньому проекту 1+1 медіа «Нові вершини». Він існує вже кілька років, протягом яких влітку співробітники компанії мають змогу разом з професійними інструкторами підкорювати гори та проводити вікенд у компанії колег. Головною умовою участі, як зазначають організатори, є нестримне бажання розвивати цілеспрямованість, витривалість та силу характеру, підкорювати власні страхи та загартовувати дух.

Крім цього, проект «Нові вершини» покликаний популяризувати цінності 1+1 медіа – сміливість, відкритість, відповідальність, чесність, повагу та любов.

Цей сезон «Нових вершин» проходить в українських Карпатах. «Плюсівці» уже підкорили Піп-Іван Мармароський і Чорногірський, Хребет Боржава, а попереду - Велопохід по Свидівцю.

Новини по темі