Концерт Сергія Бабкіна Музасфера ― вперше на 1+1

Концерт Сергія Бабкіна на 1+1

Наймасштабніший концерт співака за всю творчу кар'єру.

Поділитися:

Третього лютого о 23:20 1+1 вперше покаже телеверсію концерту Сергія Бабкіна, під час якого він виконав хіти зі свого альбому «Музасфера», серед яких ― «Дихай повільно, «Де би я», «Хто далі йде». Це тринадцятий за рахунком і перший повністю україномовний альбом виконавця. Зйомку концерту забезпечила команда управління виробництва великих розважальних шоу 1+1 Продакшн під керівництвом продюсера Володимира Завадюка.

Це наймасштабніший концерт співака, під час якого він вперше у своїй творчій кар’єрі зібрав повну залу прихильників у Палаці Україна. «Запрошую вас у мою Музасферу», ― такими словами тренер-переможець проекту Голос країни-8 розпочав свій виступ.

На сцену Палацу Україна Сергій Бабкін вийшов у костюмі чарівника, який зцілює музикою, а на одязі гурту були зображені стилізовані цитати з пісень Бабкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливі й голі: Сергій та Сніжана Бабкіни показали, як відпочили у лазні

«Я вперше граю сольну програму в такому великому залі – у мене подібного ще не було! Це новий щабель у моєму творчому житті, для мене це дуже важливо. На кожному своєму концерті, зокрема й на цьому, я хотів показати, що є щось інше у сфері музики, у сфері виконання пісні, у сфері концертної програми. Це інше – не менш цікаве, хоча там немає балету, екранів, нарядів. Є світло, є музиканти, є артист, є пісні, є глядач, є спілкування.

Моє найголовніше завдання сьогодні – зробити так, щоб усі люди, які прийдуть, пішли з концерту натхненні, і з надією, що не все втрачено», – розповів артист.