Б'є рекорди українського кінопрокату: на Київстар ТБ покажуть кінострічку Конотопська відьма в оригінальній версії без цензури

Конотопська відьма: на Київстар ТБ покажуть найкасовіший український хорор
Кадр з фільму Конотопська відьма

На Київстар ТБ покажуть найкасовіший український горор Конотопська відьма в оригінальній версії: що відомо

Поділитися:

Найкасовіший український горор «Конотопська відьма» незабаром з'явиться на Київстар ТБ в оригінальній версії. Платформа кіно та телебачення уже відкрила передпродаж на фільм

Український містичний фільм жахів «Конотопська відьма» виробництва студії FILM.UA Group з'явиться на Київстар ТБ 30 жовтня. Платформа кіно та телебачення стане ексклюзивним транслятором оригінальної версії без цензури, де окупанти говорять російською мовою.

З 22 серпня «Конотопська відьма» б'є рекорди українського кінопрокату і вже зібрала понад 55,5 мільйони гривень, ставши найкасовішим вітчизняним фільмом жахів. Ба більше, стрічка сколихнула український кіноринок своєю широкою маркетинговою кампанією із залученням великої кількості партнерів.

Конотопська відьма
Кадр з фільму Конотопська відьма

На Київстар ТБ глядач зможе обрати між двома версіями фільму — кінотеатральною та оригінальною. Особливістю оригінальної версії без цензури стануть репліки акторів, котрі грали росіян, без українськомовного дубляжу, тобто в оригіналі.

«Київстар ТБ є платформою з найбільшою кількістю українського контенту, тож ми пишаємося, що диджитал-премʼєра «Конотопської відьми» відбудеться у нас. Жанр горору часто є фаворитом серед глядачів, а така колоритна та актуальна історія, впевнена, знайде відгук в авдиторії платформи», — прокоментувала СМО Київстар ТБ Вікторія Максимчук.

«Жанр горору часто є фаворитом серед глядачів, а така колоритна та актуальна історія, впевнена, знайде відгук в авдиторії»

Подивитися «Конотопську відьму» на Київстар ТБ можна буде з 30 жовтня.

Нагадаємо, що Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин українського та світового контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує для перегляду ексклюзивні проєкти.

Платформа нараховує понад 430 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Київстар ТБ доступна для всіх операторів мобільного зв'язку в Україні та всіх інтернет-провайдерів. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі «Кіно для ТБ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цілодобово та безкоштовно: 1+1 media запустила перший український застосунок з FAST-каналами для міжнародної аудиторії

Новини по темі