Корисні телефони: гарячі лінії для бажаючих допомогти армії, лікарям чи надати гуманітарну допомогу

Куди зателефонувати, якщо хочете допомогти армії, лікарям чи населенню України: корисні номери
freepik.com

У МОЗ повідомили номери гарячих ліній, за якими можна допомогти ЗСУ, медикам та населенню під час війни.

Поділитися:

Для бажаючих підтримати Збройні сили України, допомогтит лікарням та медикам чи населенню гуманітарною допомогою у МОЗ опублікували корисні телефонні номери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де здати кров, що робити у разі хімічної атаки, як допомогти медикам – корисні посилання від МОЗ

Отже, якщо ви хочете надати гуманітарну допомогу населенню постраждалих від війни територій, прагнете підтримати армію або лікарів, які героїчно працюють у воєнний час, ви можете зателефонувати на такі гарячі лінії:

►Державна гаряча лінія для бажаючих надати гуманітарну допомогу населенню або підтримати українських військових та бійців територіальної оборони.

     ♦для дзвінків по Україні – 0 800 202 600 (дзвінки безкоштовні);

     ♦для дзвінків з інших країн – +380 44 237 00 02 (за тарифами відповідного оператора зв’язку, номер також може використовуватись для дзвінків з України, але так само за тарифами оператора).

►Гаряча лінія Міністерства охорони здоров’я України – 0 800 60 20 19 (дзвінки по Україні безкоштовні).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зателефонувати, якщо мережа вашого оператора недоступна: можна переключатися на мережу інших операторів (інструкція)

Також у МОЗ повідомляють: всі бажаючі долучитися до забезпечення закладів охорони здоров'я ліками та іншими медичними засобами можуть заповнити форму за посиланням.

Дивіться відео про те, що українські фахівці почали виробляти унікальні системи для порятунку життя військовослужбовців:

Новини по темі