Красуня Марина Леончук розповіла, як тримати себе у хорошій формі

Красуня Марина Леончук розповіла, як тримати себе у хорошій формі

Здоровий спосіб життя  - це не лише корисно, але й популярно. 

Поділитися:

Сьогодні з самого ранку соціальні мережі вибухають фотографіями чоловіків та жінок, які починають свій день із занять спортом і здорового сніданку. Та як саме тримати себе у хорошій формі?

  1. Найважливіше на шляху до здорового способу життя – це знайти підтримку. Чоловік, дружина, друзі-однодумці. Головне: разом ходити на тренування або дотримуватись здорового харчування. У цьому випадку ви на дасте одне одному зупинитися на шляху до своєї мети.
  2. Слід скласти свій список харчування. Раз на тиждень сядьте і пропишіть, що ви будете їсти у понеділок, вівторок, середу - і так до кінця тижня. Це не дозволить вам перекушувати спонтанно та вбереже від зайвих калорій.
  3. Особливу увагу приділіть своїм сніданкам. Якщо не на весь тиждень, то хоча б на кілька днів. Сніданок – надзвичайно важливий прийом їжі, і пропускати його не можна.
  4. Записуйте все, що ви їсте та п'єте. Починаючи з першого ковтка води з лимоном. Ви будете здивовані, як багато "зайвої" їжі ми вживаємо. 

Фітнес-експерт "Сніданку з "1+1" Павло Богарт вважає, що контролювати лише своє харчування – недостатньо. Його поради щодо фізичної активності дивіться у спеціальному сюжеті.

Читайте також: "Сніданок з "1+1" розвінчує міфи навколо схуднення