KVARTAL TV масштабується: відтепер улюблені гумористичні проєкти й серіали доступні на телеканалі

KVARTAL TV масштабується: відтепер улюблені гумористичні проєкти й серіали доступні на телеканалі

В ефірі телеканалу KVARTAL TV незабаром з‘являться «Великі Вуйки» - і не тільки!

Поділитися:

Партнерський телеканал групи 1+1 media — KVARTAL TV — з 1 січня 2023 року оновлює програмну сітку та контентне наповнення. Окрім улюблених гумористичних проєктів українців — «Ліги Сміху», «Вечірнього кварталу», «Ігор приколів», «Одного разу під Полтавою», на глядачів чекатимуть українські телесеріали, що в різний час завоювали прихильність мільйонної аудиторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк відбувався допрем'єрний показ української романтичної комедії «Сусідка»

Так, в ефірі телеканалу KVARTAL TV незабаром з‘являться «Великі Вуйки» — 16-ти серійна комедія, що була одним із найобговорюваніших проєктів, охопивши понад 10 000 000 аудиторію глядачів (4+, вся Україна). До того ж сам серіал — спін-офф культової комедії «Останній москаль», одного з найуспішніших серіалів українського ринку. Серіал розповідає про знайомих глядачам гуцулів із села Великі Вуйки, які переїжджають до Києва і потрапляють у смішні та курйозні столичні пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 новорічних мультфільмів для всієї родини

Також глядачі зможуть побачити скетч-телесеріал про кумедні ситуації та пригоди лікарів та пацієнтів у шпиталі — «Королі палат» та комедійний серіал «Відморожений» з Дзідзьо в головній ролі. Поповнять програмну сітку і такі серіали, як: «Село на мільйон», «Догори дригом», «Євродиректор», «Різниця у віці», «Нове життя Василини Павлівни» та інші, що вже незабаром будуть в ефірі!

«Відважна боротьба України проти повномасштабної російської агресії триває вже 10 місяців. І весь цей час, крім цілодобового висвітлення найважливіших подій, ми прагнемо із середини наповнювати глядачів світлом та теплом завдяки нашим життєствердним проєктам. У цьому нам допомагає партнерський телеканал KVARTAL TV, який з 2016 року впевнено займає нішу українських розважальних каналів, раз-у-раз доводячи, що сміх це наша сила», — коментують в 1+1 media.

Український розважальний телеканал KVARTAL TV доступний на всіх ОТТ-платформах (Київстар ТБ, MEGOGO, SWEET TV та інші), у мережі оператора супутникового мовлення VIASAT та в кабельних мережах.

Новини по темі