ТОП-10 новорічних мультфільмів для всієї родини

Новий рік 2023: 10 новорічних мультфільмів для всієї родини
Freepik

Що подивитися на Новий рік з дітьми? Добірка новорічних мультфільмів.

Поділитися:

Новий рік — це чудова нагода провести час з дітьми та подивитися святкові мультфільми, які дозволять зануритися у казкову атмосферу та відволіктися від негативних подій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подивитися на Новий рік 2023: фільми для різдвяно-новорічного настрою

Що подитивитися на Новий рік 2023: добірка святкових мультфільмів

1. «Клаус»

Ледачий син заможного власника поштового бізнесу Джеспер не хоче продовжувати справу свого батька, тому навмисно пропускає заняття в Академії листонош. Щоб провчити юнака, батько відправляє його до віддаленого острова за Північним колом і дає йому непросте завдання: розіслати шість тисяч листів за рік! Виявляється, жителі містечка неохоче користуються послугами поштової служби, що ускладнює процес повернення додому для Джаспера. Хлопець вже майже зневірився, але раптова зустріч з таємничим лісорубом Клаусом кардинально змінює ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 мультиків, які варто подивитися цієї зими на ТЕТ

Мультфільм "Клаус"

2. "Еліот – найменше оленя Санти"

Казкова історія про маленького коника Еліота, який мріє потрапити до упряжки Санта-Клауса і розвозити подарунки дітям. Заради здійснення своєї мрії Еліот вирішує взяти участь у конкурсі на місце оленя Рудольфа, який відправляється на відпочинок. Все було б добре, але коник не вміє робити нічого з того, що робив Рудольф. Втім, юнак готовий на все, аби потрапити до упряжки Санти. Та чи вдасться йому перемогти?

3. "Ґрінч"

Ґрінч − зелена волохата істота, яка ненавидить Різдво. Можливо. Він немає ні друзів, ні рідних, лише вірного песика Макса. Колись жителі містечка Хтовськ сильно образили його, яерез що він став відлюдником і тепер планує помститись мешканцям, викравши в них Різдво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2023: Прикмети та ритуали новорічної ночі

4. "Різдвяна історія"

Ебенезер Скрудж — моторошний скнара, який не має співчуття до бідних людей, та зневажає Різдво. Скруджу чужі дружба, любов та щедрість. Напередодні Різдва Ебенезеру доведеться зазирнути у своє минуле, побачити сьогодення та майбутнє. Чи змусить це змінити його уяву про світ?

5. "Секретна служба Санта-Клауса"

Мультфільм про пригоди Санта-Клауса та його молодшого сина Артура. Кожна слухняна дитинка з нетерпінням чекає свята, щоб знайти під ялинкою омріяні подарунки, але одна дівчинка, попри гарну поведінку, залишається без подарунка. Чому так сталося та хто припустився помилки? Відновити справеливість вирішує молодший син Санти Артур.

Секретна служба Санта Клауса

6. "Полярний експрес"

Діти та дорослі занурюються в історію маленького хлопчика, який напередодні Різдва відправляється чарівним поїздом в гості до Санта Клауса. Пасажири їдуть на Північний полюс, але на шляху їх чатують пригоди та небезпеки у темних лісах, горах та крижаній тундрі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно зустрічати рік Чорного Водяного Кролика 2023: поради експерта

7. "Крижане серце"

Королівство Еренделла страждає від прокляття — все в ньому занурилося у вічний лід. Щоб приборкати свій дар, принцеса Ельза збігає в гори. Її сестра Анна, вирушає на пошуки Ельзи разом з торговцем льоду Крістоффом, аби зняти чари, повернути принцесу додому та врятувати королівство.

8. "Жах перед Різдвом"

Джек Скеллінгтон живе в похмурому місті Хелловін, яке сповнене жахів, скелетів, привидів, вампірів та перевертнів. Якось випадково він потравляє в місто Різдва, де панують радість та любов. Тепер Джек прагне подарувати людям свято та внести свої корективи у звичний світ. 

Жах перед Різдвом

9. "Олаф та холодна пригода"

Життєрадісний сніговик Олаф разом зі своїм другом оленем Свеном відправляється подорожувати по країні, щоб вивчити різдвяні традиції місцевих жителів. Звичайно ж, без пригод веселий сніговик не може. 

10. "Льодовиковий період: Гігантське Різдво"

Лінивець Сід випадково руйнує різдвяний камінь, через що потрапляє у чорний список Санти. Щоб виправити ситуацію, він відправляється на Північний полюс, але як завжди все лише ускладню. Тепер Менні і компанія повинні об’єднатись, щоб врятувати Різдво для всього світу.

Льодовиковий період: Гігантське Різдво

Фото: відкриті джерела 

Новини по темі