Лідія Таран показала, як стоїть на голові (фото)

Лідія Таран - фото із занять йогою

Найскладніша асана з йоги у виконанні телеведучої 1+1.

Поділитися:

Одну з найяскравіших представниць українського телебачення, Лідію Таран, глядачі звикли бачити у доволі стриманих образах під час ефірів ТСН. Проте сьогодні зірка вирішила здивувати прихильників. Ведуча новин поділилася світлиною, на якій вона займається йогою.

На фото Лідія Таран опанувала царицю асан — ширшасану. Надскладна поза виконується, стоячи на голові. Хребет при цьому має бути повністю випрямленим і знаходитися перпендикулярно підлозі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кажуть, перевернуті асани подовжують життя???????? по понеділках у мене до них набагато простіший «запит»???? просто розподілити рівномірно по тілу все ???????????????? з‘їдене за вихідні???????? А як ви повертаєтесь до «нормального» життя? Є якісь рецепти? Поради? Тільки не дієти????П.С. Ноги в кадр не влізли, бо знімала така сама- закохана в понеділки і в листопад душа???? #yogapractice #mondayyoga #тсн #ведуча #moodynovember #nofilteryoga

Допис, поширений Лідія Таран Lidiya Taran (@lidiyataran)

Недарма Лідія Таран пише про подовження життя. Вважається, що ширшасана за своїми цілющими властивостями поєднує в собі ефективність основних 84 асан. Якщо у цьому положенні повністю розслабитися і затриматися на декілька хвилин, приємні бонуси у вигляді омолодження і оздоровлення не змусять на себе чекати. Здається, тепер ми знаємо головний бьюті-секрет телезірки. 

Новини по темі