Людмила Барбір розповіла про розлуку з чоловіком-військовим і висловилася про своє ставлення до жорсткої мобілізації

Людмила Барбір висловилася про своє ставлення до жорсткої мобілізації та розлуку з чоловіком-військовим

Людмила Барбір висловилася про своє ставлення до жорсткої мобілізації та розлуку з чоловіком-військовим

Поділитися:

Ведуча «Сніданку з 1+1» на телеканалі 1+1 Україна Людмила Барбір висловилася про своє ставлення до жорсткої мобілізації та розповіла про чоловіка-військового Ігоря.

Чоловік ведучої пішов добровольцем на фронт на початку АТО у 2014 році, а після початку повномасштабної війни мобілізувався до ЗСУ. В інтерв'ю Аліні Доротюк, яке ведучі «Сніданку з 1+1» дали з нагоди 27-річчя ранкового шоу, Барбір зізналася, що родина була розділена, адже вони з чоловіком спочатку евакуювали свого 11-річного сина Тараса на захід України, до бабусі, але згодом він повернувся додому. Ведуча зазначила, що звикла жити із сином удвох:

«Ми звикли жити вдвох із сином. Перший рік ми взагалі всі троє жили окремо, бо чоловік спочатку був у ТРО, а потім добровольцем у ЗСУ. Він інструктор, навчає тактиці, штурмам, засідкам, розвідці та боям у місті. Ігор каже: «Хто, як не я?», - згадує вона.

Людмила Барбір

Барбір також поділилася своїм ставленням до жорсткої мобілізації в Україні. Ведуча вважає, що процес має бути організований краще з урахуванням потреб та обставин кожної людини.

«Треба більше давати часу, щоб люди встигли завершити свої справи. У когось хвора мама, у когось бізнес, який треба передати. Більше часу для навчання - це дуже важливо. І звичайно, що ротацію потрібно проводити, бо хлопці вже не витримують, бачачи ті страшні речі, які там відбуваються. Це пекло», - наголосила вона.

Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту «Сніданок з 1+1»  виповнюється 27 років. Для українського телебачення — це абсолютний рекорд серед ранкових програм. Свого часу його ведучими були різні відомі українські телеведучі та журналісти. Проте, останні роки глядачі «Сніданку з 1+1» зустрічають ранки в компанії незмінної четвірки ведучих - Руслана Сенічкіна, Людмили Барбір, Нелі Шовкопляс, Єгора Гордєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це було складно»: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розповіли про конфлікти на початку спільної роботи

Новини по темі