Сенічкін, Барбір, Шовкопляс, Гордєєв дали велике інтервʼю Аліні Доротюк: відверто про роботу в "Сніданку з 1+1", особисте життя та карʼєрний шлях

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сенічкін, Барбір, Шовкопляс і Гордєєв в інтерв'ю Аліні Доротюк про Сніданок з 1+1 та особисте життя

Ведучі "Сніданку з 1+1" в інтерв'ю Аліні Доротюк: про особисте життя, конфлікти на майданчику та карʼєрний шлях

Поділитися:

Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту "Сніданок з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на "1+1 Україна", виповнюється 27 років. Для українського телебачення — це абсолютний рекорд серед ранкових програм. Свого часу його ведучими були різні відомі українські телеведучі й журналісти. Проте останні роки глядачі «Сніданку з 1+1» зустрічають ранки в компанії незмінної четвірки ведучих — Руслана Сенічкіна, Людмили Барбір, Нелі Шовкопляс, Єгора Гордєєва.

У великому інтерв’ю телеведучі розповіли Аліні Доротюк про свій досвід і шлях на ТБ, хвилювання перед кастингами, перші ефіри та спільну роботу, стосунки в кадрі та поза ним.

"Сніданок — це "Друзі", це "Теорія великого вибуху". Але без сценарію. Це живі люди, котрі паралельно проживають із тобою день. Тут можуть розповідати про брекзит, про війну, про оладки. Ну, життя ж воно різне", – каже Єгор Гордєєв.

Єгор Гордєєв

Його телепара, Неля Шовкопляс, котра дала велике інтервʼю Аліні минулого року, поділилася, що "Сніданок з 1+1" вже давно працює без суфлера, і відреагувала на коментарі про "ідеальність" ведучих.

"Ми намагаємося бути максимально живими в кадрі, але враховуючи той контекст, у якому живемо. Це рутина, це буденність, це живі емоції. Це наше життя, наша квартира, де глядачі мають почувати себе комфортно", – каже Неля.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Людмила Барбір своєю чергою поділилася, що вже багато років "Сніданок з 1+1" залишається для неї комфортним місцем, де ведучі проживають своє життя та відчувають спокій, наче вдома. Заради телебачення Люда покинула акторську професію:

"Я вже тоді активно знімалася в кіно. Якось подруга сказала мені про кастинг на "плюсах". Пішла, пройшла перший тур, потім другий, третій. Ну і мама казала: "Слухай, давай, може, ти будеш пробувати десь на ТБ, все-таки більше стабільності". Тому що зйомки – це все одно така історія, тут їх більше, потім певний час немає зйомок, потім знову зйомки. І коли я вже потрапила на "Сніданок", то керівництво мені сказало, що для нас важливо, щоб тебе в першу чергу сприймали як ведучу, а потім вже як актрису. А я тоді в театрі теж працювала. Тому всі пропозиції, які до мене надходили пізніше, всім відмовляла".

Людмила Барбір

Співведучий Люди, Руслан Сенічкін, після тривалої роботи ведучим на радіо й інших телеканалах вирішив піти з професії і взагалі не хотів асоціацій із телебаченням, прагнув змінити фах. Мовляв, втомився і, хоч надходило багато пропозицій, відмовлявся спробувати. Проте, з подачі знайомого, вирішив пройти кастинг на ведучого "Сніданку".

"Після того, як звільнився з "Інтера", 3 місяці у мене не було роботи, мамі брехав, що гроші ще є, що я в рекламі працюю, бо вона переживала. Потім увійшов в борги. Навіть за квартиру не міг платити. Потім потрапляю на одну з відомих радіостанцій ведучим новин. А вже після цього пройшов кастинг на ведучого "Сніданку". Треба було змінювати свій спосіб життя і переналаштовувати себе на дуже ранні підйоми. Яка ломка! І психологічна, і фізіологічна. Це світська тусовка — це інший абсолютно світ. Моє завдання було туди зануритися. Ну тоді я був авантюристом і амбіції були, то я пішов на це", – згадує Руслан.

Руслан Сенічкін

Також ведучі поділилися подробицями особистого життя. Людмила Барбір розповіла деталі про казус із костюмом і реакцію мами на висловлювання в ефірі. Руслан Сенічкін пригадав роботу на будівництві, прибиральником на радіо і піардиректором дніпровського нічного клубу. Неля Шовкопляс розповіла про проби на ранковий проєкт, розлучення із чоловіком, а Єгор Гордєєв пригадав часи після закінчення університету, ким працював до "Сніданку", розповів про дитинство у Києві.

Дізнайтеся більше про ведучих улюбленого проєкту "Сніданку з 1+1" за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це було складно": Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розповіли про конфлікти на початку спільної роботи

Новини по темі