Марічка Падалко зі своєю кішкою Ґішою прикрасила обкладинку журналу «Зоодруг» (фото)

Марічка Падалко зі своєю кішкою Ґішою на обкладинці журналу Зоодруг - фото - 1+1
Фото: “Зоодруг” / Катерина Мумжинська

Ведуча ТСН та марафону «Єдині новини» на 1+1 дала відверте інтерв’ю.

Поділитися:

 

Ведуча ТСН та марафону «Єдині новини» на 1+1 Марічка Падалко стала головною героїнею літнього номеру журналу «Зоодруг» разом зі своєю кішкою Ґішою. Тваринка з’явилася в сім’ї телеведучої ще до початку повномасштабної війни. В інтерв’ю Марічка розповіла, як змінилося її ставлення до домашніх тварин за останні півтора року, про появу Ґіши в родині та її незвичне ім’я, про драматичну історію її втечі, щасливе повернення та про те, як кішка вплинула на її внутрішній емоційний стан.

марічка падалко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це називається синдром передчасного горювання": Марічка Падалко розповіла, як хвилюється за чоловіка-військового

«Я за період війни взагалі іншими очима подивилась на домашніх тварин, на людей, які їх мають, і на ті зв’язки, які встановлюються між людьми та тваринами. Для мене відкрився ще один світ великої любові, який раніше був абсолютно невідомий і не зрозумілий», - каже Падалко.

Марічка Падалко розповіла, звідки взялося таке незвичне ім’я у кішки:

«Мої діти дуже просунуті, особливо дівчата, і моя старша донька Маша запропонувала ім’я Ґін. Дочка сказала, що це ім’я гендерно нейтральне. І кішка, хоча вона за статтю є дівчинкою, мусить визначитися, ким вона себе почуватиме і потім це ім’я може буде адаптувати. А вже за кілька місяців, як вона в нас з’явилася, ми вирішили, що це Ґіша, що вона точно кішка за всіма ознаками, за поведінкою. Тому ім’я Ґін зникло саме по собі».

марічка падалко

марічка падалко

На офіційній сторінці у фейсбук телеведуча зазначила, що кішка Ґіша – не те що улюблениця всієї сім’ї, вона – головна «дитина». А під час війни ще й потужний антидепресант. Чоловік на фронті, молодші діти – за кордоном, тож Марічка засинає під її заспокійливе муркотіння.

«Два роки тому я прийняла для себе ледь не найважче рішення у житті, погодившись на вмовляння дітей взяти кішку у сім’ю. Тепер я розумію – це найкраще рішення! Тому що я сама зростала все дитинство (а потім юність і доросле життя) без тварин. Я не знала, як це – жити вдома разом з собакою, кішкою чи навіть папугою з хом’ячком», - пише ведуча.

Головна тема номеру «Зоодруг» – міфи про тварин, а зокрема й про те, що у відомих людей вдома живуть виключно породисті тваринки. Марічка Падалко це спростовує власним прикладом, адже її Ґіша була взята свого часу з притулку.

марічка падалко

марічка падалко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко розповіла про заборону продажу ароматизованих сигарет і куріння кальянів

«Ми взяли Ґішу маленьким кошеням у волонтерів, а ті врятували її від живодерів. Останній тиждень читаю про сотні врятованих тварин з Херсонщини. Пишаюся українцями, які згуртувались у критичній ситуації і допомагають хто чим може. А ще читаю багато коментарів «Візьму кота /собаку з Херсона». Це круто! Але окрім тварин з Херсона у найближчому до вас притулку живуть такі ж котики і собачки, які потребують так само вашої турботи. Тому закликаю, якщо емоційно і фінансово ви вже готові взяти тварину додому, подаруйте свою любов тим, хто поруч», - каже ведуча. 

Фото: “Зоодруг” / Катерина Мумжинська

Новини по темі