Match for peace #StopWarInUkraine: у Варшаві стартував благодійний матч “Легія” - “Динамо”

Match for peace #StopWarInUkraine: у Варшаві стартував благодійни матч “Легія” - “Динамо”

Трибуни фанатів практично переповнені синьо-жовтими кольорами, а в центральному секторі розміщений величезний банер з закликом зупинити війну - Stop The War.

Поділитися:

На стадіоні Stadion Legii у Варшаві стартував благодійний матч Match for peace #StopWarInUkraine між командами «Легія» з Польщі та українським «Динамо»

Подія розпочалася виступом Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки, солісти якого виконали гімни України та Польщі.

Match for peace

Трибуни фанатів практично переповнені синьо-жовтими кольорами, а в центральному секторі розміщений величезний банер з закликом зупинити війну — Stop The War.

Match for peace

У перерві на гостей стадіону та телеглядачів чекатиме перфоманс, до якого будуть залучені вимушені переселенці з України — жінки та діти, що наразі перебувають у Варшаві, та всесвітньо відомі українські співачки — Тіна Кароль, Юлія Саніна (The Hardkiss), Катерина Павленко (Go_A) та DOROFEEVA.

Match for peace

До, під час та після матчу здійснюватиметься збір коштів на вирішення найбільш гострих гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабну війну рф в Україні. Зокрема, фінансовий збір здійснюватиметься на офіційні рахунки Міністерства соціальної політики України в НБУ, а кошти будуть направлені на задоволення продовольчих потреб та облаштування місць розміщення біженців та громадян, які у зв’язку з бойовими діями залишили місце свого проживання, забезпечення їх одягом та взуттям, надання ліків та медичних препаратів; забезпечення населення товарами першої необхідності, надання одноразової грошової допомоги, задоволення інших першочергових потреб життєдіяльності людини тощо. 

Match for peace

Перерахувати кошти можна, перейшовши на спеціальний сайт події, де міститься розклад наступних благодійних матчів «Динамо» та вся детальна інформація щодо запланованих заходів. Також на вирішення гуманітарних проблем будуть перераховані кошти від продажу квитків на всі благодійні матчі.

Новини по темі