Меланхолія скасовується: 6 способів покращити собі настрій

Меланхолія скасовується: 6 способів покращити собі настрій
Фото: Unsplash

Кілька ідей, які зроблять твою осінь яскравішою.

Поділитися:

Є таке враження, що варто лише сонцю зменшити яскравість, як ми вмить впадаємо у відчай, ніби наші позитивні емоції заряджаються від сонячної батареї. Згодні, всі ці рясні дощі та поривчасті вітри не дуже покращують настрій. Але треба ж щось із цим робити! Тому ми склали свій список дієвих способів, аби стати щасливішими восени.

Фото: Freepik

Тисяча та один захід

Нагадаємо, що ця пора року сповнена подій. Восени починається новий театральний сезон, та й найгучніші кінопрем'єри призначають саме на цю пору. Чого тільки вартий гучний «Джокер», який отримав приз у Каннах, або космосага «До зірок» із Бредом Піттом! До речі, обидва фільми вже у прокаті. Не забудемо і про концерти, що здатні порадувати будь-якого меломана, від шанувальника мелодій бароко до фаната рок-легенд. І це ще ми не згадували екскурсії, фестивалі, виставки і вечірки з приводу Гелловіну! Словом, вибрати є з чого.

Ну а якщо ти ще не змирилася з похолоданням і вихідні плануєш проводити під теплою ковдрою — круті серіали і розважальні програми до твоїх послуг. Головне — визначитися з жанром, що дуже полегшить тобі пошук серед величезної кількості гідних уваги шоу.

Фото: Unsplash

Ближче до природи

Не забуваємо, що осінь — це ще й красиво. Особливо якщо йдеться про тепле бабине літо: барвисті алеї, всипані кольоровим листям, і приємний шурхіт під ногами викликають абсолютну безтурботність. Тож сміливіше на прогулянку до парку, на пікнік за місто або хоча б пішки до кав'ярні!

А в сонячний осінній день не зробити пару фото зі строкатим листям — просто злочин! Але якщо ти проти одноманітних знімків, якими переповнена стрічка в соцмережах, прийми це як виклик. Придумай оригінальну концепцію і зроби незвичайну фотосесію з друзями.

Фото: Unsplash

Затишок у кожен дім

Напевно, ти помічала, що стала більше часу приділяти облаштуванню свого житла. Не дивуйся, вчені називають це «інстинктом створення гнізда». Передчуваючи настання холодів, нам інтуїтивно хочеться оточити себе затишком. Додай у дім більше теплого текстилю, кілька ароматних свічок із запахом смородини, меду або хвої, пару плюшевих подушок — словом, не стримуйте себе. І щоразу ввечері, коли повертатимешся додому, всі ці приємні дрібниці будуть тебе тішити.

Фото: Pixabay

Час змін

Ніщо так благотворно не впливає на нашу впевненість у собі, як зовнішність. Отже, настав час переглянути старий імідж і внести до нього пару-трійку нових ідей. Зовсім не обов'язково витрачати на це купу грошей і сил. Досить оновити аксесуари і стежити за тим, щоб взуття відповідало сучасним трендам. А новий, добре підібраний нішевий парфум може стати тим нюансом, який «збере» твій образ, зробить його цілісним і завершеним.

Спорт — сила

Лікарі стверджують (і ми їм віримо), що активний спосіб життя значно покращує настрій і, звісно, продовжує життя. Тож струси пил з абонемента у спортзал, запишися до басейну і піди нарешті на танці. Той емоційний підйом, який отримаєш після спортивних занять, вартий усіх зусиль, витрачених на дорогу. Відчутний бонус — струнка, підтягнута фігура.

Шопінг

Покупки — все ще найшвидший спосіб зробити себе щасливою. Ніде правди діти, в момент, коли ми отримуємо бажану річ, наш настрій здатний підскочити з нуля до стану ейфорії. За допомогою таких онлайн-майданчиків, як PARFUMS, робити покупки максимально просто, а замовлення доставляють у будь-яку точку країни.

Мало не забули згадати ще одну важливу подію, яка щорічно скрашує наші осінні будні, — Black Friday. Впевнені, в цю чорну п'ятницю нікому й на думку не спаде хандрити про холод і літо, що минуло!

Сподіваємося, ти переконалася, що осінь зовсім не час для смутку, а відмінний привід почати цікаву главу, сповнену веселими подіями і вдалими придбаннями.

Фото: Freepik

Новини по темі