"Ми спустошені через український народ і солідарні з ним", — італійський рок-гурт Måneskin скасував свої концерти у росії

"Ми спустошені через український народ і солідарні з ним", — італійський рок-гурт Måneskin скасував свої концерти у росії
Instagram/maneskinofficial

Вони зазначили, що не можуть проводити концерти, поки в Україні триває жахлива війна й страждають невинні люди.

Поділитися:

Італійський гурт Måneskin, який переміг на Євробаченні-2021, мав проводити світовий тур Loud Kids навесні 2022 року, зокрема концерт у Києві мав пройти 7 березня. Однак, у зв'язку із загостренням ситуації з пандемією, гурт вирішив перенести його. Тепер Måneskin відновлює тур, проте скасовує усі заплановані концерти у росії, зокрема у москві та санкт-петербурзі у знак підтримки України. Зазначимо, що у зв'язку із війною, яку розпочала росія, гурт був вимушений скасувати концерт й у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оскароносний іспанський актор Хав’єр Бардем прийшов на протест проти війни до посольства росії

Гурт Måneskin пише:

Звичайно, дуже важко робити показові заяви, поки в Україні триває жахлива війна і страждають невинні люди. Ми спустошені через український народ і солідарні з ним. І через рішення людей при владі, які впливають на життя такої кількості невинних людей, ми не будемо проводити заплановані концерти в росії. Ми всі повинні разом стояти за мир зараз і завжди.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Бекхем передав на добу свою сторінку в Інстаграм лікарю з України (у футболіста 71 млн підписників)

Нагадаємо, що цьогоріч від України на Євробаченні-2022 будуть виступати Kalush Orchestra. Як вони планують брати участь у конкурсі у зв'язку з війною, читайте тут.

Вже багато зірок підтримало Україну. Дивіться інфографіку:

зірки за Україну війна

Новини по темі