Міс Україна 2016 поділилася секретом стрункої фігури

Головна красуня країни розповіла у програмі «Світське життя», як їй вдається підтримувати чудову форму.

Поділитися:

Зірковою гостею Каті Осадчої у програмі «Світське життя» стала власниця титулу Міс Україна 2016 Олександра Кучеренко. Дівчина прийшла на передачу не сама, а з охороною. Ще б пак, корона переможниці Міс Україна 2016 завітала в студію програми «Світське життя» в короні за 250 тисяч доларів та з охороноюголовного конкурсу краси коштує 250 тисяч доларів.

У студії програми «Світське життя» Олександра зізналася, що завжди вірила у магію числа 14. У школі чи на ЗНО дівчині завжди щастило, коли вона отримувала білет з таким номером. Однак, після конкурсу Міс Україна 2016 Кучеренко зрозуміла, що відтепер її щасливе число – 13, з яким вона виступала.

Незважаючи на конфуз, коли конкурсантка переплутала прем’єр-міністра Гройсмана з актором Горянським, красуні вдалося отримати першість у головному конкурсі краси України.

Чарівність та зовнішні дані покорили журі. При зрості у 177 сантиметрів Олександра має вагу 55 кілограмів.

Я з 5 років і дотепер займаюсь бально-спортивними танцями, тому у мене майже щодня тренування, я дуже пластична завдяки танцям, і гарно виглядаю, – розповіла Міс Україна 2016.

Конкурс купальників серед політиків: Міс Україна 2016 обрала переможцяТакож красуня розповіла, що саме цим талантом буде вражати суддів на конкурсі Міс Світу, який пройде у США. Олександра Кучеренко разом зі своїм партнером у програмі «Світське життя» навіть станцювала запальну самбу.

Нагадаємо, нещодавно Міс Україна 2016 в студії ЧистоNews визначила власний рейтинг найстильніших політиків країни.

Дивіться Світське життя щоп’ятниці о 22:00 на телеканалі 1+1 та будьте в курсі найгарячіших подій шоу-бізнесу.

Новини по темі