Місячний календар стрижок на червень 2024: сприятливі дні для зміни зачіски

Календар стрижок на червень 2024: які дні сприятливі та несприятливі для зміни стилю.

Поділитися:

Чимало людей вважають, що стрижка волосся в певний час місяця може зробити його здоровішим, міцнішим і швидше рости. Згідно з місячним календарем, певні дні тижня вважаються більш сприятливими для стрижок, ніж інші. Які сприятливі дні для зміни образу будуть цього червня?

Фази Місяця червень 2024

Новий Місяць: 6 червня
Повний Місяць: 22 червня
Зростаючий Місяць: 7-21 червня
Спадний Місяць: 23-30 червня
Місячне затемнення: ні
Сонячне затемнення: ні

Місячний календар стрижок на червень 2024

Сприятливі дні для стрижки та фарбування волосся — 4-10, 24-25.
Несприятливі дні для стрижок — 1-3, 14-23 та 28-30.

Стрижка для швидкого росту волос: 4, 10, 13, 17, 24-25.
Кардинальна зміна стрижки: 5-7, 13.
Сприятливі дні для фарбування волосся: 5-9, 13, 17.
Сприятливі дні для завивки волосся: 9-11, 18-23, 13.

Місячний календар стрижок: сприятливі та несприятливі дні у червні 2024

4-5 червня — ці дні підходять для стрижок. Зміна зачіски 4 чи 5 червня допоможе вам відчути себе харизматичною та привабливою. Також можна кардинально змінити колір волосся. Для догляду варто використовувати натуральні інгредієнти.

6-7 червня — вдалий час для підстригання волосся. Для фарбування найкраще використовувати засоби з натуральним складом.

8-9 червня — це дні "матеріальної" стрижки. Однак волосся може бути неслухняним, тому приділіть більше уваги догляду та укладанню. 9 червня не варто експериментувати з кардинальними змінами зачіски.

10 червня — сприятливий день для стрижки. Нова зачіска подарує вам спокій та піднесений настрій.

13 червня — у цей день волосся стає густішим і слухняним, тому можна зробити будь-яку завивку або випрямити кучері. Стрижка надовго збереже форму і покращить стан волосся. Для фарбування рекомендується використовувати натуральні засоби, такі як хна і басма.

15 червня — невдалий день для кардинальних змін, але невелика стрижка або фарбування в близький до рідного колір пройдуть успішно. Можна підстригти ослаблені й посічені кінчики.

17 червня — для слабкого, тонкого, тьмяного волосся це ідеальний день для стрижки. Після підстригання шевелюра виглядатиме значно краще. Фарбування пройде добре, але хімічну завивку краще відкласти.

24-25 червня — ці дні є вдалими для стрижки, але краще приділити увагу здоров'ю волосся — пролікувати його, почистити шкіру голови, відвідати процедури з відновлення волосся. Всі вони принесуть користь і дадуть помітний ефект. Краще уникати масивних та екстравагантних зачісок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі