Дайте їм другий шанс: 3 антитренди, які повернулися в моду цього літа

Мода літо 2024: 3 антитренди, яким потрібно дати другий шанс - фото
cassdimicco/Instagram

3 антитренди, які несподівано повернулися в моду і поповнили гардероби зіркових модниць

Поділитися:

Мода циклічна, тож речі, які ще вчора вважалися антитрендом, вже завтра можуть стати головним хітом сезону. Так, ми знову повертаємося до речей, які були популярними у нульових і знайшли своє місце в гардеробах модниць цього сезону.

Цього літа в моду повернулося одразу кілька антитрендів, яким стилісти рекомендують дати другий шанс. Фешн-експерти пояснюють, що класифікація антитренд зовсім не означає, що це нудна річ. Насправді, щоб річ вважалася антитрендовою, вона має бути досить гарною, щоб пережити цикл тренду.

У цьому матеріалі називаємо три антитренди, які несподівано повернулися в моду і поповнили гардероби найавторитетніших модниць планети.

Капрі

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Капрі називають головним модним камбеком не лише цього літа, а й усього 2024 року. Штани довжиною до середини гомілки хоч і стали одним із найсуперечливіших трендів сезону, але водночас завдяки своїм ностальгічним ноткам здатні надати образу особливого шарму. В умілих руках та при правильному поєднанні капрі легко вписуються в будь-який дрескод і можуть стати вишуканою альтернативою повсякденним шортам.

Спортивні шорти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

Теніскор останнім часом переживає дуже сильне відродження. І спортивні ретро-шорти – не виняток. Вони вдало поєднуються із повсякденними футболками, поло та кардиганами, а також можуть стати вдалою основою для стильного casual-образу або відпускного аутфіту.

Оверсайз-джинси

Ще один антитренд, який переживає відродження у ці дні – розслаблені оверсайз-джинси. Вільний, зручний денім все частіше обирають авторитетні світові трендсеттерки, поєднуючи ретро-джинси в стилі нульових, як з лаконічними однотонними футболками, так і з шовковими сорочками і кроп-топами.

Раніше ми також називали 5 стильних та практичних речей для літа, які завжди в моді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 трендові моделі взуття, які обирають скандинавські модниці цього літа

Новини по темі