5 стильних та практичних речей для літа, які завжди в моді

Мода літо 2024: 5 стильних та практичних речей, які завжди у тренді - фото, ідеї, з чим носити

Модні літні речі, які порадують своєю практичністю та виглядатимуть максимально стильно

Поділитися:

Цього літа в моді простота і практичність, але при цьому в тренді вбрання, не позбавлені кокетства та родзинки.

Серед безлічі базових літніх речей варто виділити ті «вічні» елементи гардеробу, які рік у рік повертаються в моду і приваблюють світових трендсеттерок своєю практичністю.

У цьому матеріалі називаємо модні літні речі, які порадують своєю практичністю та виглядатимуть максимально стильно у поєднанні з іншими трендами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прості та стильні: 6 зачісок для літньої спеки

Велосипедки

Тренди літа

Фото: tamaramory/Instagram

Відмінний варіант для тих, хто надає перевагу комфорту, це велосипедки. Вони чудово поєднуються з оверсайз-футболками та літніми кроп-топами, а також ефектно виглядають в дуеті з об'ємною сорочкою.

Футболка-сукня

Тренди літа

Фото: emilisindlev/Instagram

Подовжені футболки - безпрограшний варіант для тих, хто не хоче витрачати забагато часу на створення ідеального літнього образу. Цей простий варіант для спекотних літніх днів чудово поєднується з ефектними аксесуарами, і практично з будь-яким взуттям – від кросівок до босоніжок на платформі.

Маленька чорна сукня

Тренди літа

Фото: anoukyve/Instagram

Вічна класика – маленька чорна сукня. Цього літа модниці вибирають її не тільки для вечірнього виходу, але і для повсякденного життя, поєднуючи сукню з босоніжками-гладіаторами із зав'язками.

Жилети

Тренди літа

Фото: talisa_sutton/Instagram

Абсолютний тренд літа 2024 – жилети, як самостійний предмет гардеробу. Поєднуйте жилети з модним денімом, літніми брюками і навіть шортами, щоб створити простий, але водночас ефектний образ.

Спідниця-максі

Тренди літа

Фото: carodaur/Instagram

Довга спідниця – відмінний вибір для тих, хто хоче виглядати яскраво, але комфортно. Вибирайте практичні пишні максі-спідниці або спідниці на запах, які легко комбінуються як з кроп-топами, так і з футболками.

Раніше у Сніданку з 1+1 стилістка розповіла, як носити трендовий рожевий колір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпрограшний варіант: які шорти у тренді цього літа​​​​​​​

Новини по темі