Стильні варіанти на осінь: 3 моделі джинсів, які зараз в тренді

Модні джинси осінь 2024: 3 трендові моделі – фото, ідеї, з чим носити
pernilleteisbaek/Instagram

Модні джинси осінь 2024: 3 трендові моделі – фото, ідеї, з чим носити

Поділитися:

Цієї осені мода сконцентрована на комфорті у всіх його проявах, але також і в умінні балансувати між розслабленістю та елегантністю в одязі. І джинси – саме той предмет гардеробу, який здатний надати образу і те, й інше.

Світові трендсеттерки майстерно поєднують модні джинси різних фасонів з вишуканими тренчами, тонкими шкіряними ремінцями та акуратними балетками, створюючи невимушені, але водночас елегантні аутфіти. Цього сезону особливо популярні прямі фасони джинсів, які чудово виглядають, як у дуеті з худі та кросівками, так і з елегантною блузою, класичним пальто та туфлями на підборах. Не менш актуальні широкі оверсайз-джинси з підковоподібним силуетом, які будуть ефектно виглядати з маскулінним піджаком та затишним светром.

У цьому матеріалі розповідаємо про ці та інші моделі джинсів, які у тренді восени 2024 року.

Класичні прямі джинси

Головним трендом цієї осені стали класичні прямі джинси. Фешн-експерти рекомендують обирати таку модель джинсів у різних відтінках – від світло-синього до темно-сірого та навіть чорного. Такі джинси – маст-хев базового гардеробу, адже вони стануть безпрограшним варіантом для створення образу для будь-якої події: від ділової зустрічі до вечірнього виходу.

Модные джинсы
fakerstrom/Instagram

Джинси з підворотами

Минулорічний денім-хіт – джинси з підворотами, знову повертається в моду та обіцяє залишатися у тренді протягом усього осінньо-зимового сезону. Авторитетні стилісти рекомендують носити такі джинси з облягаючими базовими лонгслівами та доповнювати образ тонкими шкіряними ремінцями.

Модные джинсы
fakerstrom/Instagram

Оверсайз-джинси

Якщо ви прагнете максимального комфорту, але при цьому не хочете жертвувати стилем, то широкі оверсайз-джинси - ідеальний варіант на осінь. Вони відмінно поєднуються як з діловими піджаками, так і з зухвалими шкіряними куртками, і здатні зробити образ по-справжньому ефектним.

Модные джинсы
pernilleteisbaek/Instagram

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сміливі, комфортні та елегантні: найтрендовіші сумки сезону осінь-зима 2024-2025

Новини по темі