Сміливі, комфортні та елегантні: найтрендовіші сумки сезону осінь-зима 2024-2025

Найтрендовіші сумки сезону осінь-зима 2024-2025 — фото
instagram/highfashiontv

У осінньо-зивому сезоні 2024-2025 року дизайнери пропонують віддавати перевагу сумкам яскравих та оригінальних форм.

Поділитися:

Як передає УНІАН, модні сумки нового сезону повинні поєднувати у собі декільа рис — сміливість, комфорт та елегантність. Варто обирати варіанти, які підкреслюватимуть вашу індивідуальність та настрій. Розповідаємо про тренди, які не можна пропустити.

Мінісумки

Мініатюрні сумки продовжують утримувати свої позиції в модних рейтингах. Моделі з незвичайними формами — від геометричних до вінтажних ридикюлів — активно використовуються на модних показах провідних брендів. Такий аксесуар ідеально підійде для вечірніх виходів або легких повсякденних образів, коли не потрібно брати з собою багато речей.

Модні сумки на зиму 2024-2025
instagram/thesourcedhouse
Сумки
instagram/ginza.xiaoma

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 модні осінні спідниці на кожен день і з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно

Великі та м'які сумки-шопери

Такі сумки поєднують у собі практичність і стиль. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт і функціональність. Сумки з м'якої шкіри або текстилю, що нагадують подушки, пропонують достатньо простору для всіх необхідних речей, а їхній розслаблений дизайн додає невимушеності будь-якому образу. Такі моделі підійдуть як для ділових зустрічей, так і для прогулянок містом.

Модні сумки
instagram/muuofficial.bkk
Сумка-шопер
instagram/lutvelizade_

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від страхітливих до вишуканих: 7 модних ідей манікюру на Гелловін 2024

Кольорові сумки

Минулого сезону в моді були нейтральні відтінки, проте цього разу дизайнери рекомендують додавати яскравості образам за рахунок аксесуарів. Кольорова сумка легко зробить образ яскравішим і підніме настрій у холодні дні. Нагадаємо, що цього сезону трендовим є відтінок бургунді, тож сумка у такому виконанні точно буде доречною.

Модна сумка в кольорі бургунді
instagram/she_in4you

Також рекомендується мати в гардеробі модні варіанти, які надають образу зухвалості. Це можуть бути сумки з ланцюгами, заклепками, пряжками або з леопардовим принтом. 

Модні сумки на осінь
instagram/pollyaccessory

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепло і стильно: 5 найтрендовіших шарфів, які додадуть шарму вашому образу

 

Новини по темі