3 модні осінні спідниці на кожен день і з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно

Модні спідниці на осінь: 3 трендові моделі – фото, ідеї з чим носити
anoukyve/Instagram

Модні спідниці на осінь для стильного та елегантного образу: 3 трендові моделі

Поділитися:

Осінь традиційно вважається часом, коли в гардероб повертаються темні джинси та штани, проте не варто недооцінювати спідниці, які завжди виглядають елегантно та можуть стати родзинкою осіннього образу.

Цієї осені модні експерти рекомендують звернути увагу на кілька моделей спідниць, яким віддають перевагу головні трендсеттерки планети.

Від укорочених варіантів до максі-спідниць рівного крою з розрізами – у цьому матеріалі називаємо найбільш трендові спідниці осені 2024 року.

Максі-спідниця з розрізом

Класична максі-спідниця – універсальний варіант, який відмінно поєднується із затишними джемперами та трикотажними лонгслівами, а розріз може додати додаткової привабливості простому, але елегантному образу.

Шовкові спідниці

Вишукані шовкові спідниці у тренді вже кілька сезонів, і вони однаково підходять, як для осені, так і для літа. Змініть топи з коротким рукавом на оверсайз светри або кашемірові кардигани для створення по-справжньому розкішного осіннього образу.

Короткі спідниці у класичних осінніх відтінках

У цьому сезоні особливо популярні міні-спідниці. Існує думка, що короткі спідниці – типово літній предмет гардеробу, проте найкращі модниці планети доводять, що спідниця може стати окрасою осіннього образу. Головне - навчитися поєднувати міні-спідницю з осінніми трендами, а також віддавати перевагу класичним сезонним відтінкам, таким як темно-зелений, синій та бургунді.

Раніше ми також розповідали про модні джинси осені 2024 року, які обирають французькі модниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відтінки, які завжди виглядають розкішно: трендові варіанти елегантного манікюру на осінь

Новини по темі