Для довгого та короткого волосся: 3 модні стрижки на літо

Модні стрижки літа 2024: 3 тренди для довгого та короткого волосся - фото

Стилісти назвали 3 трендові стрижки літа 2024 для довгого та короткого волосся

Поділитися:

Цього літа в тренді багатошарові стрижки, а також подовжений боб та інші варіанти, про які розповімо у цьому матеріалі.

Як стверджують стилісти, трендові стрижки літа зосереджені на створенні стилю, що не потребує особливого догляду. Так, деякі з наймодніших літніх стрижок здатні завдяки своїй багатошаровості забезпечити об'єм без особливих зусиль, тоді як інші – обтяжити надмірно пухнасте волосся та полегшити укладання.

Називаємо 3 модні стрижки на літо для довгого та короткого волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насичений та глибокий колір: несподіваний відтінок манікюру, який у тренді цього літа

Невидима багатошаровість

Така стрижка передбачаж багатошаровість, але тільки у верхній частині біля вашого обличчя, тоді як кінчики залишаються рівно підрізаними. Ці шари практично непомітні, але додають об'єму та пружності волоссю. Невидиме нашарування працює з більшістю типів волосся, але з кучерявим волоссям потрібно бути обережними. Також, якщо ваше волосся потребує невеликого розгладжування, використовуйте велику круглу щітку під час сушіння феном і додайте трохи фіксуючого спрею біля коріння, щоб надати більше об'єму.

Модна стрижка

Моб-боб

Стрижка, натхненна стилем дружин гангстерів, знову в тренді. Стрижка моб-боб середньої довжини здатна візуально збільшити об'єм та полегшити укладання, адже навіть без походу в салон краси вона виглядатиме природно та ефектно. Крім того, з такою стрижкою легко експериментувати - наприклад, зачесати чубчик набік і доповнити пишною голлівудською хвилею.

Модна стрижка

Стрижка лоб

Ще одна трендова стрижка літа – лоб, яка є подовженим варіантом класичного бобу. Довжина лоба може змінюватись в межах кількох сантиметрів вище або нижче рівня ключиць. Така стрижка здатна зберегти довжину, але при цьому миттєво візуально надати волоссю густоти.

Модна стрижка

Також дивіться сюжет у Сніданку з 1+1 про те, як захистити волосся від шкідливого впливу сонця.

Новини по темі