Насичений та глибокий колір: несподіваний відтінок манікюру, який у тренді цього літа

Модний манікюр 2024: несподіваний відтінок, який у тренді цього літа - фото, ідеї

Манікюр синього кольору став несподіваним літнім nail-трендом, який обирають головні модниці планети

Поділитися:

Літній манікюр традиційно асоціюється зі світлими пастельними тонами та сонячними яскравими відтінками, проте цього року стилісти рекомендують поекспериментувати з більш насиченим і глибоким кольором.

Так, гарячим трендом в індустрії nail-арту став несподіваний «зимовий» відтінок, який асоціюється з холодними днями. Йдеться про «королівський синій» - відтінок, який був відкритий кравцями із Сомерсета, які зшили для королеви Великобританії Шарлотти Мекленбург-Стреліцької сукню саме такого кольору.

Експерти зазначають, що манікюр у цьому відтінку виглядатиме яскраво, але при цьому не зухвало, а також підійде як під повсякденні образи з денімом, так і вдало доповнить вечірній аутфіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжний манікюр на короткі та довгі нігті: ідеї дизайну на літо

Подібно до насиченого бордового або чорного, цей глибокий відтінок створює розкішний і сяючий ефект, незалежно від того, яку форму нігтів ви оберете, будь то квадратна або мигдалеподібна. Крім того, на відміну від мінімалістичних тенденцій у галузі манікюру, коли використовуються прозорі або нейтральні лаки для нігтів, королівські сині нігті допоможуть замаскувати, а не підкреслити будь-які недоліки. Такий колір також буде виглядати ефектно навіть на коротких нігтях.

У цій добірці зібрали кілька варіантів стильного манікюру у відтінку «королівський синій».

Модний манікюр

Модний манікюр

Модний манікюр

Модний манікюр

Модний манікюр

Модний манікюр

Модний манікюр

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінімалістичні та вишукані: 3 тренди манікюру на літо, які виглядають дорого

 

Новини по темі