Прості та стильні: 6 зачісок для літньої спеки

Модні зачіски літо 2024: 6 стильних варіантів, які актуальні у спекотні дні - фото

Зачіски для літньої спеки для довгого та короткого волосся: 6 модних варіантів, які легко повторити

Поділитися:

У спекотні літні дні вибирайте зачіски, які полегшать, а не ускладнять ваше життя, але при цьому виглядатимуть стильно та красиво.

Існує безліч простих, але не нудних зачісок, які доповнять ваш літній образ. Ми зібрали кілька симпатичних літніх зачісок, які займуть менше 10 хвилин. Все, що вам потрібно – це хитрі прийоми укладання та кілька аксесуарів для волосся, включаючи шпильки, крабики та красиві резинки-хустки.

Від класичних низьких пучків до високих хвостів, в цьому матеріалі називаємо найстильніші та найлегші літні зачіски для всіх типів та текстур волосся.

Хаотичний пучок

Модна зачіска

Фото: milly_amybaineshair/Instagram

Урізноманітнити образ допоможе хаотичний пучок з гладким волоссям. Ця зачіска просякнута духом 2000-х і виглядає особливо актуально у спекотні літні дні, коли хочеться зібрати волосся у тугий пучок.

Хвіст з резинкою-хусткою

Модна зачіска

Фото: ponytailhairstyles/Instagram

Зібране в хвіст волосся легко прикрасити ефектною резинкою-хусткою. Така зачіска актуальна як для походу на пляж, так і для ефектного вечірнього виходу. При цьому такий hair-аксесуар буде красиво виглядати як з низьким акуратним хвостиком, так і з високим злегка недбалим хвостом.

Зачіска з великою краб-шпилькою

Модна зачіска

Фото: Itskarissss/Instagram

Великі краб-шпильки - відмінний вибір для літніх днів. З такою шпилькою легко створити акуратну зачіску із зібраним волоссям, яка так актуальна в спеку.

Елегантний пучок

Зачіска

Фото: beyondtheponytail/Instagram

Елегантний пучок з пасмами, що обрамляють обличчя - чудовий вибір для важливого заходу та виходу у світ. Витягніть чубок, розділіть волосся на дві секції спереду і зробіть укладання гладкими хвилями для створення вишуканого образу.

Зачіска із шпильками-квітами

Зачіски

Фото: kathleen_hair/Instagram

Ніжні шпильки для волосся з трояндами або камеліями дуже актуальні для літа 2024. Зберіть волосся на маківці і прикрасьте його красивими шпильками, щоб надати образу чарівності.

Недбалий хвіст

Зачіска

Фото: ponytailhairstyles/Instagram

Ще одна трендова зачіска цього літа – недбалий високий хвіст. Така зачіска не потребує довгого укладання і підійде під будь-який образ - чи то літня сукня або повсякденний casual з футболкою та шортами.

Дивіться у Сніданку з 1+1 поради трихолога про те, як захистити волосся від шкідливого впливу сонця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для довгого та короткого волосся: 3 модні стрижки на літо

Новини по темі