Модні зачіски на випускний 2021: для дівчат і мам (ФОТО)

Модні зачіски на випускний 2021. Тренди зачісок випускний
pixabay.com

Незабаром відбудеться випускний 2021 – найочікуваніша подія літа для багатьох сімей. Ми зібрали для дівчат та мам стильні варіанти зачісок на випускний 2021.

Поділитися:

Випускний – це свято, на якому гарно хочеться виглядати і дівчатам, і їхнім мамам. Представляємо підбірку можливих зачісок на випускний для короткого і довгого волосся.

Зачіски на випускний 2021 для дівчат-випускниць

Варіанти для довгого волосся

Розпущене, гарно заколоте та накручене волосся. Мінімалізм зараз в тренді. З такою зачіскою ви будете виглядати ніжно та стильно.

Зачіска в стилі «недбалий хвіст». Така зачіска додає образу легкості. Виглядатиме так, ніби ви дуже швидко зібрались на випускний 2021, проте водночас ви матимете гарно укладене волосся.

Вплетені квіти. Зверніть увагу, що в тренді – однотонні та дрібні квітки. Їх можна чіпляти або на розпущене волосся, або на зібрану зачіску.

Варіанти для короткого волосся

Хвіст/пучок з проділом посередині/ Мінімалізм та стиль вплетені в цю зачіску, яка підійде як ніжному образу, так і більш елегантному.

Плетіння із збільшенням об’єму.

Укладка «морські хвилі». Накручування волосся акуратними «хвилями» зараз в тренді.

Зачіски на випускний 2021 для мам випускниць

Варіанти для довгого волосся

Гарно заплетений хвіст із закрученим локоном та прихованою резинкою. Мамам личить мінімалізм. Ця зачіска є не лише стильною, але й комфортною, бо волосся буде забране за обличчя.

Об’ємний пучок.

Випрямлене волосся. Нічого зайвого, але трендово та акуратно.

Варіанти для короткого волосся

Многошарові «морські хвилі».

Випрямлене волосся, проділ посередині.

Вплетення маленьких декоративних квіток.

Фото: pin.it

Новини по темі