Модний гороскоп: Трендові образи, які пасуватимуть Козорогам

Модний гороскоп для Козерогів на зиму 2020 | Мода | 1+1
Фото: instagram/chiaraobscura

Зорі підкажуть.

Поділитися:

Спокійні та раціональні Козороги формують свій гардероб, керуючись професійними амбіціями. Вони вміють тримати емоції під контролем, терплячі та завжди готові діяти. Тому навіть в одязі цінують зібраність і доречну елегантну формальність.

Сьогодні пропонуємо Козорогам трохи вийти зі своєї зони комфорту і отримати порцію натхнення для модних експериментів. Не хвилюйся, все буде витончено і з любов'ю до класики — саме так, як подобається представникам знаку.

Асиметричний костюм

Піджаки і класичні брюки стали невід'ємними елементами стилю Козорогів, перш ніж цей тренд полонив подіуми і серця стрітстайлерів. Якщо маскулінні силуети тобі набридли, а приталені навіюють нудьгу, зважся на трендовую асиметрію. Вона може втілюватися в крої або в декорі піджака. Палітра відтінків — нейтральна і стримана, щоб не вийшло too much.

Фото: instagram/modedamour

Фото: instagram/xeniaadonts

Буржуазний шик

Козорогам, затятим шанувальникам усього класичного, неприпустимо залишати без уваги тренд на жіночні ретро-образи. Великі банти, шовкові та мереживні блузи в буржуазному стилі чудово поєднуються з тими ж костюмами, строгими брюками і спідницями плісе.

Якщо не хочеться утеплятися піджаком, заміни сорочку светром з аналогічним настроєм. Об'ємні рукави з буфами, зворушливі волани і ажурні елементи внесуть часточку кокетства і грайливості, якої часом так не вистачає розважливим Козорогам. 

Фото: instagram/thefrankieshop

Фото: instagram/bentheliem

Фото: instagram/candidlychan

Спідниця на запах

По фігурі та довжини міді вона складає гідну конкуренцію більш стриманій спідниці-олівець. Крій «на запах» також додає освіжаючий асиметричний акцент і робить образ цікавішим. До того ж дизайнер Андре Тан переконує, що саме такий фасон пасує всім. 

Одне з найтрендовіших поєднань року, що минає, не втратить своєї актуальності й у 2020-му — спідниця на запах одягнена з гольфом або трикотажним боді.

Фото: instagram/thefrankieshop

Фото: instagram/rosiehw

Більше про те, як носити спідниці взимку, дізнаєшся з відео: 

Також читай інші цікаві матеріали про моду:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

Новини по темі