Вишуканий та дуже красивий: ніжний літній манікюр, який став гарячим трендом сезону

Модний манікюр літо 2024: вишукані квіткові нігті стали новим трендом - фото, ідеї, варіанти дизайну
Instagram

Красивий квітковий манікюр став гарячим трендом літа 2024 – дивіться фото вишуканих варіантів модного дизайну

Поділитися:

В індустрії нігтьового дизайну набирає популярності квітковий манікюр, який все частіше обирають світові трендсеттерки та зіркові модниці.

Дизайн нігтів з ніжними квітами домінує цього сезону і підкорює серця шанувальниць мінімалізму. Такий манікюр виглядатиме вишукано та підійде під будь-який образ, що робить його універсальним варіантом на кожен день.

Авторитетні стилісти з нігтьової естетики креативять у своїх дизайнах, експериментуючи з ретро-варіантами квіткового манікюру, квітковим френчем та намальованими вручну трояндами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Омбре на нігтях: тренд манікюру, який набирає популярності серед модниць цього літа

Експерти nail-індустрії рекомендують обирати м'які та ніжні відтінки, такі як персиковий, м'ятний, блакитний та ніжно-бузковий, а якщо ви хочете додати в дизайн трохи гламуру, можна доповнити квітковий манікюр золотим хромованим контуром навколо пелюсток або намалювати квіти чорним кольором.У свою чергу шанувальниці патріотичного дизайну нігтів можуть вибрати манікюр із соняшниками чи квітами у відтінках українського прапора.

Ми зібрали Instagram-добірку красивих варіантів квіткового манікюру, які надихнуть вас спробувати трендовий дизайн цього літа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінімалістичні та вишукані: 3 тренди манікюру на літо, які виглядають дорого

Новини по темі