Мокра дівчинка танцює: Племінниця Софії Ротару знялася у відвертому кліпі

Племінниця Софії Ротару Sonya Kay презентувала новий кліп
@sonyakayofficial

Sonya Kay представила нову музичну композицію.

Поділитися:

Племінниця Софії Ротару, співачка Sonya Kay показала світу нове музичне відео на свою пісню «Лайві». Відомо, що авторем слів до композиції стала співачка Eyra, музики - дует  Ost & Meyer. Зйомки кліпу проходили у Києві. Режисером відео став відомий український кліпмейкер Віктор Скуратовський. Це його четверта робота із Sonya Kay. 

У кліпі співачка постає у відвертих образах, примірявши блискучі приталені комбінезони й шкіряні корсети. У відео Соня танцює під дощем у сексуальній сукні. Однак творці кліпу стверджують, аби зняти цей епізод, артистці довелось танцювати під крижаною водою. 

Не зважаючи на усі складнощі під час зйомок відеороботи, Sonya Kay зізнається, що обожнює цей процес і безмежно дякує своїй команді: 

«Кожен кліп для мене - це щось нове. Яскраві образи, локації і несподівані сюжети. Мені дуже пощастило знайти свого режисера, який розуміє мене, знаходиться з командою на одній хвилі, знає, що подобається нашій аудиторії. Скажу більше, всі кліпи, які ми зняли зі Скуратовським, потрапили в топ-чарти і принесли нашим проектам впізнаваність. А нещодавно ми навіть отримали перемогу в номінації «Пісня року» з треком «Слухай моє серце». 

Дивіться кліп Sonya Kay - Лайви на 1plus1.ua: 

Нагадуємо, нещодавно племінниця Софії Ротару розповіла цікаву історію про те, як стала дружкою на весіллі в Індії. Дивіться деталі у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Племінниця Софії Ротару прокоментувала стан здоров’я її зіркової тітки після госпіталізації

Новини по темі