MONATIK буде тренером ювілейного сезону «Голосу країни-10»

MONATIK став тренером ювілейного сезону «Голос країни-10»

Дивись новий сезон вже 19 січня!

Поділитися:

Стало відомо ім’я третього тренера, який братиме участь у запеклій битві епохи нового ювілейного сезону «Голосу країни-10» за найталановитіших вокалістів країни. Ним стане відомий український співак  MONATIK — перший поп-артист, хто створив масштабне шоу на НСК «Олімпійський».

Про це канал 1+1 повідомив у відеоролику через офіційну сторінку в одній з найпопулярніших соцмереж TikTok, де співак з’явився на сцені «Голосу країни» в цікавому та креативному форматі, який досить поширений в мережі.

Автор найпопулярніших хітів MONATIK вже втретє стане тренером шоу. Минулого сезону під час «Голосу країни-9» разом зі своєю командою він дивував глядачів неочікуваними аранжуваннями, а виступи його учасників одразу потрапляли до трендів YouTube. У «Голос. Діти-4» він привів до перемоги свою підопічну Данелію Тулешову.

Поп-артист MONATIK поділився своїми планами на перемогу у ювілейному сезоні та враженнями від талановитих учасників, яким вдалося потрапити до його команди під час знімання сліпих прослуховувань, які нещодавно відбулися.

«Я дуже чекав на десятий ювілейний сезон проекту «Голос країни». Він буде вибуховим і незабутнім. Щиро переконаний, це буде грандіозно, адже на глядачів чекає головна битва епохи, битва поколінь, експериментаторів, мрійників та талантів. Я хочу зібрати команду справжніх ритмоловів, щоб створювати, колаборувати й тішити слухача улюбленими треками в властивому саме нам прочитанні. Це учасники, з якими я готовий іти до перемоги, і я вірю в кожного з них. Час, робота та їхні палаючі очі покажуть, хто дійде до прямих ефірів і до фіналу. Зараз вони для мене всі однаково цінні, і з кожним із них я хочу попрацювати», — додав співак.

Нагадаємо, під час зйомок «Ночі суперхітів» ведучі святкового концерту – Руслан Сенічкін та Людмила Барбір – розсекретили імена перших зіркових тренерів ювілейного десятого сезону «Голосу країни». Ними стали співачка Тіна Кароль, яка перемагала у вокальному проекті чотири рази, та міжнародний артист Dan Balan, торішній тренер-переможець. Хто стане наступним тренером, глядачі дізнаються вже незабаром.

Офіційний акаунт 1+1 в TikTok створили, аби стати ще ближчими з молодіжною аудиторією, експериментувати з новими медійними форматами, просувати розважальні проекти телеканалу через різноманітні флешмоби й челенджі.

Читай більше про тренерів «Голосу країни» тут:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі